CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená #7257833

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená #7257833

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená #7257833

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 109,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTUZateplené nohavice pre udržanie pohodlia a tepla počas celej zimy. Pre suché podmienky od chladných po zimné.Materiál Thermoflex pre teplo a komfort.Výstelka KISS Air2 Donna pre celodenný komfort.tŠiroký, plochý elastický pás.Zipsy na členkoch pre jednoduché obliekanie.Reflexné prvky na spodnej časti nôh.Farba: 110 čierna/reflex, 414 tmavá modrá, 790 čierna/limetková, 883 čierna/melónVeľkosti: XS – XLHmotnosť: 240g. (S)Teplotný rozsah: 5 – 14 °CMateriálové zloženie:Hlavný materiál 85%polyamid 15%elastanSpodok nohavíc 80%polyamid 20%elastanVýstelka 87%polyester 13%elastanVelocissima sú tie správne nohavice pre chladné, alebo mierne chladné dni. Majú výstelku KISS Air2 Donna, ktorá je ideálna na jazdy na stredné vzdialenosti. Tieto nohavice sú teplé, ale najlepšie do suchých dní, pretože nemajú vodoodpudivosť úpravu ako nohavice Nano Flex.Je viac než pravdepodobné, že toto sú podmienky, v ktorých budete jazdíť a sú pre vás to pravé. Tkanina je naša najjemnejšia flísová látka Thermoflex. Majú skvelé detaily, ako napríklad komfortný a elastický lem na páse,  reflexný pás okolo spodnej časti nohy a zipsy YKK® Camlock® na členkoch, ktoré uľahčujú ich obliekanie. POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, svetlo zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená #7257833 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, svetlo zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená - parametre produktu

Farbačierna/svetlo zelená
Veľkosťčierna/svetlo zelená
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Zelenina, Svetlá, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťS
FarbaČIERNA, svetlo zelená
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - VELOCISSIMA THERMAL - čierna/svetlo zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?