CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová - popis produktu

Prémiová látka, strih formujúci postavu a vložka Kiss Air² Donna pre celodenný komfort, robia tieto nohavice ideálne pre všetko i dlhé výjazdy. Toto sú naše šortky vhodné na stredný výkon, skvelé ako na dlhú jazdu, tak na rýchle hodinové cvičenie vo vnútri alebo vonku. Tkanina Endurance Evolution je vysokomodulová, z veľmi matnej Lycry®, ktorá je extrémne suchá a zároveň poskytuje správnu mieru kompresie. Konštrukcia na páse eliminuje švy a je úplne plochá. Nohavice majú laserom strihané okraje s vertikálymi silikónovými pásikmi, čo zabraňuje tlaku, ktorý vytvára obávaný klobáskový efekt. Skvelé šortky si vyžadujú skvelú cyklovložku a dámska vložka KISS Air2 Donna vám zaistí pohodlie bez toho, aby bola príliš objemná. BENEFIT: integrovaná cyklovložka, elastická manžeta, VLASTNOSTI: priedušné, odolné, ľahké, komfortné, aerodynamické, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +15°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +35°C, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: KISS Air cyklovložka, Endurance Evolution , POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je bordová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu XS, farebné prevedenie je bordová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je bordová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová - parametre produktu

Farbabordová
Veľkosťbordová
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Vložky, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťXS
Farbabordová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCISSIMA 3 LADY - bordová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?