CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová #7257854

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová #7257854

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová #7257854

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 179,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Perfektný mix komfortu a rýchlosti. Navrhnuté pre profesionálne závodenie, čo ich však robí extrémne komfortnými pre akúkoľvek jazdu či jazdca. Vysoko kompresný, 215 g materiál Forza 2 s 32% obsahom Lycra® poskytuje vynikajúcu oporu a kompresiu svalom.  Dámska bezšvová výstelka Progetto X2 Air Donna je extra jemná k pokožke a dobre polstrovaná i pre dlhé jazdy. Minimalistické sieťované traky, pre maximum prúdenia vzduchu so spevnením medzi lopatkami a vpredu, aby ležali na pleciach pekne na plocho.Zadné vrecko so sieťoviny. 5 panelová konštrukcia pre redukciu počtu švov a možného podráždenia. Našité logo a teplom tvarovaný nápis na stehne pre dlhú životnosť. Reflexné prvky na zadnej strane stehien. Ploché ukončenie látky na páse pre extra komfort a elasticitu. Ploché ukončenie na spodku nohavíc je navrhnuté tak, aby ich držalo v pozícii aj bez použitia silikónových prvkov. Farby: 010 čierna, 125 zbraňová šedá, 625 bordováVeľkosti: XS – XL Hmotnosť: 160 g (S) Teplotný rozsah: 15 - 35 °C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 68%polyamid 32%elastan Sieťovina 77%polyamid 23%elastan Výstelka 87%polyester 13%elastan Traky 80%polyester 20%elastan  POHLAVIE: dámske

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová #7257854 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je bordová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je bordová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová #7257854 patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je bordová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová - parametre produktu

Farbabordová
Veľkosťbordová
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťS
Farbabordová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - FREE AERO RC W - bordová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?