CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Nohavice pre všetko: perfektné v suchých podmienkach, odolávajú ľahkému dažďu a spŕške od mokrej cesty, redukovaný počet švov pre vyšší komfort, reflexné prvky pre zvýšenie viditeľnosti. No a plastické logá ton v tone im dodávajú technický „stealth“ vzhľad. Nohavice ideálne pre rôzne podmienky. Nový Nano Flex 3G poskytuje výnimočný tepelný komfort, mäkkosť a pružnosť, s doteraz najlepšou ochranou proti vode. Redukcia počtu švov, zvyšuje komfort a usadenie na telo. Traky zo sieťoviny, aby nezadržiavali vlhkosť. Vložka Kiss Air² pre celodenný komfort. Reflexné lemy na spodky so zipsom. Odolné plastické logo na stehnách. Hmotnosť: 278g. (M) Teplotný rozsah: 4 - 16 °C Materiálové zloženie: základný materiál 85% polyamid 15% elastan zadný vklad 74% polyamid 26% elastan spodok nohavíc 80% polyamid 20% elastan AK NA TO PRÍDE, SÚ DOBRÉ AJ V DAŽDI Naša tkanina Nano Flex 3G je výsledkom desaťročia vývoja. Je to náš najlepší a najuniverzálnejší materiál pre zimné nohavice: teplý, pružný, luxusne mäkký, vysoko priedušný a naviac je vybavený patentovanou treťou generáciou nano-technologického vodoodpudivého ošetrenia. Zatiaľ čo iné spoločnosti používajú jednoduché chemické vodoodpudivé povrchové úpravy, my pridávame na povrchu vďaka nano technológii mechanickú odpudivosť pre zlepšenie chemickej povrchovej úpravy DWR. Zostanete suchší a vo väčšom pohodlí. Aj keď je táto naša najnovšia technológia odpudzovania vody veľmi účinná, neberte ich len ako nohavice do dažďa. Tkanina zaisťuje vynikajúce vlastnosti aj v suchom počasí a vďaka anatomickému strihu a zníženému počtu švom sú veľmi pohodlné. Používame našu profíkmi overenú vložku Kiss Air² spolu s trakmi zo sieťoviny pre celodenný komfort. Toto sú jednoducho nohavice vhodné pre všetko. BENEFIT: s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, ploché švy, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, vetruodolné, vodeodolné, ľahké, komfortné, izolačné, ZAPÍNANIE: so zipsom, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +5°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +16°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: reflexné prvky, penová vložka, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, MATERIÁL: KISS Air cyklovložka, Sieťka, NanoTech, POHLAVIE: pánske

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu M, S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťM, S
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - TUTTO NANO WINTER - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?