CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Pre jazdcov ktorí nepreferujú traky, v tomto prípade nahradené vysokým elastickým lemom. Vďaka kvalitnému materiálu, mäkkej vložke, redukovaným švom, vás tieto nohavice jednoducho držia v teple a komforte počas všetkých jázd v chladných podmienkach. Tkanina Thermoflex pre teplo a pohodlie. Vložka Kiss Air² je tak dobrá, že je voľbou niektorých našich profi jazdcov. Členkové zipsy pre ľahké obliekanie. Reflexné logo pod kolenom. Reflexné pruhy vedľa členkových zipsov pre lepšiu viditeľnosť. Hmotnosť: 230g. (M) Teplotný rozsah: 6 - 14 °C Materiálové zloženie: 85%polyamid 15%elastan Entrata Thermal nohavice vám prinášajú všetok výkon nohavíc Entrata Thermal s trakmit, len bez trakov. Oceníte luxusnú hrejivosť a pružnosť mäkkej česanej flísovej tkaniny Thermoflex. Nohavice majú minimum švov pre pohodlie a naša vložka na sedenie KISS Air2 má veľkorysé čalúnenie a pravdepodobne najjemnejšiu povrchovú tkaninu v odbore. Je to všetko, čo potrebujete, aby ste si pohodlne užili suchú zimnú jazdu. POHLAVIE: pánske

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, 3XL, L, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti 2XL, 3XL, L, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
Veľkosť2XL, 3XL, L
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENTRATA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?