CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna - popis produktu

Model Entrata odráža tú istú obsedantnú túžbu po funkcii, komforte a výkone, aký sa vyskytuje vo všetkých nohaviciach Castelli, v kombinácii s tkaninami a komponentmi, ktoré boli pred niekoľkými rokmi špičkou. Tkanina Thermoflex bola považovaná za prielom, to najlepšie, čo ste mohli kúpiť. Až do obdobia pred desiatimi rokmi, keď Castelli vyvinulo Nano Flex technológiu a pridali vodeodolnosť. Ak nechcete jazdiť v chladných a vlhkých podmienkach, určite oceníte luxusné teplo a pružnosť tejto látky. Majú minimálne švy pre pohodlie a cyklovložku Kiss Air², ktorá sa vyznačuje veľkorysou penou a možno najjemnejšou povrchovou tkaninou. Je to všetko, čo potrebujete, aby ste si mohli pohodlne vychutnať suché zimné jazdy. Cyklovložka Kiss Air²: pružná, mäkká vrchná vrstva je navrhnutá tak, aby bola šetrná k pokožke a zároveň poskytovala úplnú slobodu pohybu s minimálnym objemom. Pena s dvojitou hustotou a premenlivou hrúbkou vám poskytne perfektné tlmenie na každej časti cyklovložky. BENEFIT: s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, ľahké, komfortné, izolačné, ZAPÍNANIE: so zipsom, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +5°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +15°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: reflexné prvky, penová vložka, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, MATERIÁL: Thermoflex, KISS Air cyklovložka, POHLAVIE: pánske

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu M, S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťM, S
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - ENTRATA WINTER - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?