CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT - popis produktu

Toaletná voda CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT:Toaletná voda CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT vám ponúka zmyselnú, orientálnu a korenenú vôňu s drevitými tónmi, ktorá bola vytvorená pre mužov, ktorí v sebe skrývajú rebela a neboja sa prekračovať hranice. Vôňa vznikla ako pánska protiváha toaletnej vody Good Girl ukrytej v čiernej lodičke na vysokom podpätku. Pánska verzia má tiež veľmi originálny flakón, ktorý symbolizuje čierny blesk z čistého neba.Kľúčové vlastnosti toaletnej vody CAROLINA HERRERA Bad Boy EdTToaletná voda pre mužov od americkej značky Carolina HerreraOrientálna, drevito-korenená pánska vôňa pre sebavedomých, odvážnych rebelovEau de Toilette pre mužov z roku 2019 útočiaca ako blesk z čistého nebaZmyselná, aromatická voňavka ukrytá v netradičnom flakóne v podobe čierneho bleskuPánsky parfém je vhodný na bežné nosenie aj na zvláštne príležitosti po celý rokZasiahnite ženy vôňou Carolina Herrera Bad Boy ako blesk z čistého nebaToaletná voda Carolina Herrera Bad Boy EdT je nová pánska vôňa určená pre odvážnych mužov. Silná, aromatická orientálna vôňa plná korenia a drevitých tónov sa otvára veľmi netradičnou kombináciou. Pikantnosť čierneho a bieleho korenia zjemňuje arómu šťavnatého bergamotu. Srdce snúbi iba dve zložky. Vedľa sviežej, bylinnej šalvie sa otvára výrazne drevitá aróma vzácneho cédrového dreva. Základ tvorí balzamické ambrové drevo, zmyselné, horké kakao a intenzívna, sladko-horká aróma tonka fazule. Zmyselná, mužná vôňa sa ukrýva v temne čiernom flakóne, ktorý má podobuštylizovaného blesku. Odhaľte svoju rebelskú tvár a zaútočte pikantnou vôňou na zmysly žien vo vašom okolí.Zloženie parfumu: Hlava (vysoké tóny): bergamot, čierne korenie, biele korenieSrdce (stredné tóny): céder, šalviaZáklad (nízke tóny): tonka fazuľa, kakao, ambrové drevo

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody, patrí značke Carolina Herrera, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Carolina Herrera, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Carolina Herrera, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT - parametre produktu

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT - história ceny a dostupnosti

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT - ďalšie zaujímavé produkty

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?