Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev

Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev

Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 10,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev - popis produktu

Dreveno-silikónová hryzačka je skvelá prvá hračka pre dieťa, ale aj nenahraditeľný pomocník počas náročného obdobia prerezávania zúbkov pre najmenších. Vďaka rôznym prvkom rôznej tvrdosti a štruktúry bude skvelá, keď dieťa veľmi svrbia ďasná a má silnú potrebu obhrýzania. Praktický tvar a veselé farby uľahčujú a povzbudzujú dieťa, aby sa hralo, ale tiež podporujú rozvoj nových zručností, ako sú učenie sa uchopiť, manipulovať s predmetmi alebo koordinácia očí a rúk. Je z bezpečného prírodného bukového dreva bez obsahu BPA.

  • Prináša úľavu pri prerezávaní zúbkov!
  • Prírodné bukové drevo – bezpečné pre dieťa.
  • Rôzna tvrdosť hryzačky vďaka silikónový a tvrdým prvkom – výborné riešenie, keď dieťa svrbia ďasná a má silnú potrebu žuvať.
  • Praktický tvar – navrhnuté s ohľadom na pohodlie a potreby dieťaťa.
Upozornenie

Hračku udržujte čistú, umyte ju mäkkou kefkou pod tečúcou vodou s jemným prostriedkom. Dôkladne opláchnite a osušte. Nenechávajte hryzačku vo vode. Nezalievajte vriacou vodou, nevyvárajte, nesterilizujte. Skontrolujte kvalitu hračky pred jej podaním dieťaťu. Opotrebovanú, poškodenú alebo rozhryzenú hryzačku vymeňte na novú.

 

 

 

 

Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev - história ceny a dostupnosti

Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev - ďalšie zaujímavé produkty

Canpol Babies dreveno-silikónová hryzačka Lev - ako nakúpiť najvýhodnejšie?