CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml - popis produktu

Calgon gel na zmäkčenie vody 750ml Calgon Gel vďaka svojmu neutralizačnému účinku chráni všetky dôležité časti vašej práčky a poskytuje komplexnú ochranu pred vodným kameňom. S čistiacim účinkom pomáha predchádzať usadzovaniu nečistôt a zvyškov pracích tekutých prostriedkov vo vnútri práčky. Vodný kameň, nečistoty a zvyšky tekutého pracieho prostriedku sa hromadia za bubnom, vo filtri a v hadiciach. To môže znížiť účinnosť prania a výkon práčky. Calgon tieto usadeniny neutraluzuje, pomáha k ich odplaveniu a udržuje tak vašu práčku čistú.

CALGON GÉL . Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku. . Calgon gél 750 ml udrží vašu práčku ako novú, chráni všetky dôležité časti: . vykurovacie

Ochráni ju pred vodným kameňom, a zároveň eliminuje až 99,9 % baktérií. Calgon jednoducho pridáte do každého prania a jeho neutralizačná sila sa postará o hygienickú čistotu vašej práčky a o ochranu pred vodným kameňom.

Calgon Gel Hygiene Plus 750 ml Vysoká ochrana proti vodnému kameňu. Pôsobí antibakteriálne. S biocídnym účinkom eliminuje až 99,9% baktérií v práčke. Udržuje ju hygienicky čistú.

Produkt CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml patrí do skupiny produktov Čistiace prostriedky, je v ponuke značky CALGON, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, AndreaShop.sk, Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistiace gély od značky CALGON, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, AndreaShop.sk, Alza.sk.

Produkt CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracie prostriedky, vyrába ho značka CALGON, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, AndreaShop.sk, Alza.sk.

Produkt CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml má priradený EAN kód 5997321701769.

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml - parametre produktu

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml - história ceny a dostupnosti

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml - ďalšie zaujímavé produkty

CALGON Hygiene Plus Gélový dezinfekčný zmäkčovač vody 750 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?