BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela - popis produktu

Stojacia lampa Barrone LED s horným a dolným svetlom: svetlo na čítanie a svetlo v miestnosti Stojacia lampa Barrone LED z práškovo lakovaného hliníka je veľmi univerzálna, jednak vďaka svojej funkčnosti a jednak vďaka svojmu jednoduchému a nadčasovému dizajnu, ktorým sa vymyká všetkým trendom a namiesto toho sa zameriava na dlhodobé používanie. Hlava svietidla je na oboch stranách vybavená LED diódami, takže v závislosti od orientácie možno svetlo používať na jednej strane, napr. na čítanie alebo prácu, a na druhej strane ako stropný alebo nástenný reflektor, takže miestnosť je nepriamo osvetlená. Oba svetelné zdroje sa dajú samostatne prepínať a stmievať. Barrone je model od nemeckého výrobcu svietidiel Byok, ktorého krédom je nadčasovosť. Ak sa svietidlá prispôsobujú potrebám ľudí a nie trendom, vznikajú nadčasové, a teda veľmi trvanlivé výrobky. Vyrobené v Nemecku

Produkt BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke BYOK, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke BYOK, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojacie lampy, patrí značke BYOK, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela - parametre produktu

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela - história ceny a dostupnosti

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela - ďalšie zaujímavé produkty

BYOK Barrone stojaca LED lampa stmievateľná, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?