Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva - popis produktu

Jednoducho navrhnuté dizajnové nástenné svietidlo od spoločnosti Bover Nástenné svietidlo Tria sa prezentuje ako zaoblený trojuholník s rôznymi dĺžkami, ktorý je namontovaný na nástennej konzole. Kotúč je mierne zahnutý dovnútra. Po montáži možno trojuholník otáčať až o 360°, a tak sa vytvára stále nový obraz. Svetelná žiara teplých bielych LED diód vychádza zo zadnej časti tvaru a poskytuje tak nepriame útulné osvetlenie obývačky a spálne. Pomocou vhodného ovládača TRIAC (nie je súčasťou dodávky) možno LED diódy aj stmievať. Svietidlá španielskeho výrobcu značky Bover sa vyznačujú vysokou kvalitou a nadčasovým dizajnom, preto sú veľmi odolné. Jasné línie svietidla Tria dokonale zapadajú do moderného prostredia, kde vďaka nepriamemu osvetleniu vytvára útulnú atmosféru. Aj v kombinácii viacerých modelov rôznych veľkostí sa dá model výborne umiestniť na stenu vo verejných budovách.

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke Bover, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Bover, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED nástenné svietidlá od značky Bover, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva - parametre produktu

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva - história ceny a dostupnosti

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva - ďalšie zaujímavé produkty

Bover Tria 01 nástenné LED biela 21,5 cm stmieva - ako nakúpiť najvýhodnejšie?