Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné - popis produktu

Svetlo LED závesné svietidlo Mediterrània poskytuje stredomorskú atmosféru Ľahké tienidlo v tvare vlny s nenápadnými drážkami pripomína veľký slnečný klobúk, ktorý sa jemne pohybuje dopredu a dozadu pod vplyvom vetra. Závesná lampa Mediterrània sa zameriava na túto stredomorskú dovolenkovú náladu. Vďaka bielemu odtieňu možno model od španielskej spoločnosti Bover ľahko integrovať do obývacích izieb a verejných priestorov a dodať mu poriadnu dávku ľahkosti. Tienidlo lampy pozostáva z bielej plisovanej látky a bolo rovnomerne umiestnené v malých vrstvách na sebe. Vzbudzuje to dojem ventilátora. Svetlo teplých bielych diód LED vychádza zo stredu a pomocou difúzora rovnomerne rozptyľuje svetlo bez oslnenia v miestnosti. Vďaka svojmu jednoduchému a nadčasovému dizajnu Mediterrània podčiarkuje najrôznejšie koncepty izieb a vytvára stredomorský pocit života. - stmievateľné (Triac, 0/1-10V, DALI, Push) príslušný ovládač nie je súčasťou dodávky

Produkt Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Bover, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Bover, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné patrí do skupiny produktov Závesné svetlá, patrí pod značku Bover, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné - parametre produktu

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné - história ceny a dostupnosti

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné - ďalšie zaujímavé produkty

Bover Mediterrània závesné LED biela stmievateľné - ako nakúpiť najvýhodnejšie?