Bordová pánska zimná bunda #1988113

Bordová pánska zimná bunda #1988113

Bordová pánska zimná bunda #1988113

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bordová pánska zimná bunda - popis produktu

Bordová pánska zimná bunda. Zapínanie na zips a suchý zips. Neodnímateľná nastaviteľná kapucňa. Odnímateľná kožušinka na kapucni. Štyri vonkajšie vrecká, jedno vnútorné. Pás je nastaviteľný pomocou zarážok. Podšívka. Pohodlný strih. Ideálna na každý deň. (Pred výberom veľkosti je potrebné zmerať bundu, ktorú máte doma a následne sledovať tabuľku rozmerov, ktorú nájdete pod obrázkami a popisom)!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske bundy, vyrába ho značka DStreet, je vyrobený vo veľkosti M, v ponuke predajcu Panskaelegancia.sk.

Produkt Bordová pánska zimná bunda #1988113 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku DStreet, veľkosť je M v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Suché zipsy, patrí pod značku DStreet, veľkosť je M v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Bordová pánska zimná bunda - parametre produktu

VeľkosťM
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy, Suché zipsy
ZnačkaDStreet
VeľkosťM
E-shopPanskaelegancia.sk

Bordová pánska zimná bunda - história ceny a dostupnosti

Bordová pánska zimná bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Bordová pánska zimná bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?