Pánska štýlová maskáčová bunda #1986425

Pánska štýlová maskáčová bunda #1986425

Pánska štýlová maskáčová bunda #1986425

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska štýlová maskáčová bunda - popis produktu

Pánska štýlová maskáčová bunda. Zapínanie na zips a suchý zips. Nastaviteľná neodnímateľná kapucňa. Odnímateľná kožušinka na kapucni. Štyri vonkajšie vrecká, jedno vnútorné vrecko. Nastaviteľný pás so zarážkami. Podšívka. Pohodlný strih. Ideálna na každodenné použitie. (Pred výberom veľkosti je potrebné zmerať bundu, ktorú máte doma a následne sledovať tabuľku rozmerov, ktorú nájdete pod obrázkami a popisom)!

Tento produkt nájdete v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka DStreet, je vyrobený vo veľkosti L, v ponuke predajcu Panskaelegancia.sk.

Produkt Pánska štýlová maskáčová bunda #1986425 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku DStreet, veľkosť je L v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Suché zipsy, patrí pod značku DStreet, veľkosť je L v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Pánska štýlová maskáčová bunda - parametre produktu

VeľkosťL
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy, Suché zipsy
ZnačkaDStreet
VeľkosťL
E-shopPanskaelegancia.sk

Pánska štýlová maskáčová bunda - história ceny a dostupnosti

Pánska štýlová maskáčová bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska štýlová maskáčová bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?