Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel - popis produktu

ADAPT MIPS® je off-roadová prilba navrhnutá tak, aby vás udržala v chlade a v bezpečí na trailoch. AViD Progressive EPS, systém ochrany mozgu MIPS® a nízky okraj zvyšujú ochranu, zatiaľ čo veľké vetracie otvory a výplň Coolmax® udržujú teplotu pod kontrolou. 360° Fit systém AVID Progressive EPS Systém ochrany mozgu MIPS + CLICK-TO-FIT SYSTÉM Systém Click-To-Fit™ vám umožňuje ľahko a rýchlo doladiť prispôsobenie vašej prilby. Pogumované nastavovacie koliesko vám umožňuje utiahnuť alebo uvoľniť prilbu bez námahy, dokonca aj s nasadenými rukavicami. + BEZPEČNOSTNÝ SYSTÉM MIPS® Bezpečnostný systém Mips® je vrstva s nízkym trením vo vnútri prilby. Vo všeobecnosti sa nachádza medzi vypchávkou a ochrannou vrstvou z peny EPS a umožňuje viacsmerný pohyb 10-15 mm pri určitých nárazoch pod uhlom, ktoré majú pomôcť znížiť rotačnú silu na hlavu. Je navrhnutý tak, aby bezchybne spolupracoval s dizajnom prilby bez kompromisov v oblasti pohodlia, vetrania alebo prispôsobenia. Existujú rôzne systémy Mips®, ale všetky pozostávajú z vrstvy s nízkym trením medzi prilbou a hlavou, ktorá poskytuje extra ochranu vášmu mozgu, takže sa môžete bezstarostne sústrediť na svoju aktivitu. Vybrať veľkosť: 54;55;53;52;S Typ prilby: Freeride;Enduro;MTB Navrhnuté v: Francúzsko Veková skupina: Dospelý Farba: Biela Obvod hlavy v cm: 52-55 Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Hmotnosť (g): 606.0 Modelový rok: 2022 Krajina pôvodu: Čína Použitie pre: Trail;MTB Pohlavie: Unisex Nastaviteľnosť: Áno Veľkosť: S Prilba so štítom: Áno Farba podľa výrobcu: Offwhite Matte

Produkt Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Bollé, je vyrobený vo veľkosti S, vo farbe White, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické helmy, vyrába ho značka Bollé, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je White, nájdete ho v e-shope Muziker.sk a je určený unisex.

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel - parametre produktu

FarbaWhite
VeľkosťWhite
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Bicykle, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy
ZnačkaBollé
VeľkosťS
FarbaWhite
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel - história ceny a dostupnosti

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel - ďalšie zaujímavé produkty

Bollé Adapt Mips Offwhite Matte S Prilba na bicykel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?