Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 81,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel - popis produktu

ADAPT je off-roadová prilba navrhnutá tak, aby vás udržala v chlade a v bezpečí na trailoch. AViD Progressive EPS a nízky okraj zvyšujú ochranu, zatiaľ čo veľké vetracie otvory a výplň Coolmax® udržujú teplotu pod kontrolou. AVID Progressive EPS + CLICK-TO-FIT SYSTÉM Systém Click-To-Fit™ vám umožňuje ľahko a rýchlo doladiť prispôsobenie vašej prilby. Pogumované nastavovacie koliesko vám umožňuje utiahnuť alebo uvoľniť prilbu bez námahy, dokonca aj s nasadenými rukavicami. Veková skupina: Dospelý Typ prilby: MTB;Enduro;Freeride Navrhnuté v: Francúzsko Hmotnosť (g): 600.0 Vybrať veľkosť: 54;52;55;53;S Technológia: Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Modelový rok: 2022 Použitie pre: MTB;Trail Obvod hlavy v cm: 52-55 Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Grey Matte Prilba so štítom: Áno Nastaviteľnosť: Áno Farba: Šedá Pohlavie: Unisex Veľkosť: S

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické prilby, patrí značke Bollé, je vyrobený vo veľkosti S, vo farbe Grey, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické helmy, vyrába ho značka Bollé, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je Grey, nájdete ho v e-shope Muziker.sk a je určený unisex.

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel - parametre produktu

FarbaGrey
VeľkosťGrey
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Bicykle, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy
ZnačkaBollé
VeľkosťS
FarbaGrey
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel - história ceny a dostupnosti

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel - ďalšie zaujímavé produkty

Bollé Adapt Grey Matte S Prilba na bicykel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?