bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB - popis produktu

Bazénový a jazierkový reflektor aquaros z nehrdzavejúcej ocele, 12 V, rozptýlené vyžarovanie svetla Podvodný reflektor aquaros LED poskytuje rozptýlené dekoratívne osvetlenie v bazénoch, vodných nádržiach, kúpaliskách a záhradných jazierkach. Zapustené svietidlo sa skladá z elektrolyticky lešteného krytu z nehrdzavejúcej ocele V4A a krytu z opálového skla. Konštrukcia je vodotesná a odolná voči korózii. Vďaka ochrannému systému THERMOPROTECT sa zabraňuje prehriatiu integrovaného svetelného zdroja LED. - vrátane inštalačného puzdra V4A z nehrdzavejúcej ocele na osadenie do betónových stien alebo zváranie do kovových bazénov, s káblovou priechodkou z nehrdzavejúcej ocele a 1,5 m prázdnym vedením - vrátane tesniacej príruby na utesnenie inštalačného puzdra pri inštalácii do plastových a fóliových bazénov, skrutkovacia príruba z nehrdzavejúcej ocele, so 6 skrutkami z nehrdzavejúcej ocele a tesnením z EPDM - vrátane 2 skrutiek so zapustenou hlavou M3 x 20 Torx na upevnenie do inštalačného puzdra - na utiahnutie káblovej priechodky v inštalačnom puzdre je potrebný špeciálny kľúč (pozri príslušenstvo) - na priame pripojenie na 12 V - trieda ochrany: Odolnosť proti nárazu: IK08 - Max. Hĺbka vody: 5 m - Teplota okolia počas prevádzky: - 25 °C až + 45 °C - Možnosť stmievania od 0 % do 100 % pomocou externého stmievača PWM cez samostatný stmievací vstup

Produkt bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke dot-spot, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED reflektory, patrí značke dot-spot, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB - parametre produktu

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB - história ceny a dostupnosti

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB - ďalšie zaujímavé produkty

bodové aquaros LED bodové osvetlenie jazierka 12V opál 3W RGB - ako nakúpiť najvýhodnejšie?