Bluesová fúkacia harmonika

Bluesová fúkacia harmonika

Bluesová fúkacia harmonika

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,23 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bluesová fúkacia harmonika - popis produktu

Hudobná hračka Bluesová fúkacia harmonika: Bluesová fúkacia harmonika od Royalsound je určená najmenším deťom. Ponúka desať otvorov a dvadsať tónov. Jednotlivé fúkacie otvory sú popísané a ľahko rozpoznateľné. Hudobná hračka bluesová fúkacia harmonika je ideálnou voľbou pre hudobné štýly ako blues, rock alebo country. Hudobné hračky rozvíjajú detskú motoriku, kognitívne funkcie a vnímanie hudby. Bluesová fúkacia harmonika je vhodná pre deti od troch rokov. Kľúčové vlastnosti hudobnej hračky bluesová fúkacia harmonikaFúkacia harmonika je určená pre najmenšie detiPopísané fúkacia otvory deťom uľahčia orientáciuPonúka celkom 10 otvorov a 20 tónovJe vhodná pre hudobné štýly ako blues, rock alebo countryBluesová fúkacia harmonika rozvíja detskú motoriku, kognitívne funkcie a vnímanie hudbyJe vhodná pre deti od troch rokov. Fúkacia harmonika pre začiatočníkov i pokročilýchFúkacia harmonika je dychový nástroj, kedy pri hraní hudobník fúka alebo nasáva vzduch. Prúdením vzduchu sa v tele harmoniky rozkmitajú jazýčky a tým vzniká melódia. Fúkacia harmonika je ladená v C. Dodáva sa v atraktívnej čiernej škatuľke. Je veľmi vhodná pre začiatočníkov i stredne pokročilých hudobníkov. Rozmery: 10 × 2,5 × 2,5 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hudobné hračky, je v ponuke značky Musicube v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Bluesová fúkacia harmonika je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hudobné nástroje, vyrába ho značka Musicube, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Bluesová fúkacia harmonika - parametre produktu

Bluesová fúkacia harmonika - história ceny a dostupnosti

Bluesová fúkacia harmonika - ďalšie zaujímavé produkty

Bluesová fúkacia harmonika - ako nakúpiť najvýhodnejšie?