Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 159 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam - popis produktu

Výkonný cyklónový vysávač a parný čistič 2 v 1 Ako parný čistič odstráni až 99,9 % všetkých choroboplodných zárodkov Účinne čistí aj bez agresívnych chemických čistiacich prostriedkov Vhodný na mramorové, keramické, kamenné, vinylové, laminátové, linoleové podlahy a utesnené drevené podlahy Ovládanie jedným dotykom Variabilná regulácia pary v 2 stupňoch Technológia suchej nádrže Nádoba na nečistoty umožňuje ich hygienickú a bezkontaktnú likvidáciu Umývateľné penové a skladané filtračné systémy Dodané príslušenstvo: 2 mopy (1 mäkký a 1 na drhnutie) Technické údaje Výkon: 1 600 W Hlučnosť: cca 81 dB Materiál Plast Rozmery cca 25 x 28 x 116,8 cm (D x Š x V) Dĺžka kábla: cca 7,6 m Hmotnosť cca 4,8 kg . Výkon: 1 600 W Hlučnosť: cca 81 dB

Produkt Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tyčové vysávače, patrí značke BISSELL, nájdete ho u predajcu Lidl.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Parné čističe, je v ponuke značky BISSELL v ponuke e-shopu Lidl.sk a je navrhnutý unisex.

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaVysávače, Tyčové vysávače, Parné čističe
ZnačkaBISSELL
Určenieunisex
E-shopLidl.sk

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam - história ceny a dostupnosti

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam - ďalšie zaujímavé produkty

Bissell Tyčový vysávač a parný čistič 2 v 1 Vac and Steam - ako nakúpiť najvýhodnejšie?