Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle #4878320

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle #4878320

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle #4878320

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle - popis produktu

Hračka v podobe rozkošného leva Harryho pre použitie na postieľke, kočíku, autosedačke a podobne. Hračka hrká, šuští a ponúka rôznorodé textúry na skúmanie rukami aj ústami dieťaťa. Plastové krúžky slúžia aj ako hryzátko. Rozvíja jemnú motoriku a zmysly dieťaťa. Hračky Taf Toys sú navrhnuté tak, aby rozvíjali emocionálnu inteligenciu dieťaťa, ktorá je nevyhnutným kľúčom k zdravej osobnosti a sebadôvere dieťaťa. Rozmery: 25 x 13 x 10 cm Vhodné pre deti od narodenia.

Tento produkt nájdete v skupine Nízke tenisky, patrí značke BESTELLE, veľkosť je 40, farebné prevedenie je fialová, z materiálu Eko koža, nájdete ho v e-shope Topankovo.sk.

Produkt Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle #4878320 patrí do skupiny produktov Hračky do kočíka, patrí značke BESTELLE, je vyrobený vo veľkosti 40, farebné prevedenie je fialová, je vyrobený z materiálu Eko koža, nájdete ho u predajcu Topankovo.sk.

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle - parametre produktu

Farbafialová
Veľkosť40
Materiáleko koža
KategóriaTenisky, Hračky, Nízke tenisky, Kočíky, Postieľky, Autosedačky, Hračky do kočíka
ZnačkaBESTELLE
Veľkosť40
Farbafialová
MateriálEko koža
E-shopTopankovo.sk

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle - história ceny a dostupnosti

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle - ďalšie zaujímavé produkty

Bielo-fialové nízke tenisky Sibylle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?