Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41 - popis produktu

Dámske béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi so zateplením v podobe deky na topánky od značky LaFi! Zapínanie na zips na boku. Model je osadený na nízkom podpätku. Nos mandľového tvaru. Klasický strih vám umožní použiť ich v mnohých štýloch! Čižmy sú vyrobené z eko kože. Tento model by mal byť váš! Už viac nečakajte! Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.36-23,5/37-24/38-24,5/39-25,5/40-26/41-27 cm.VEĽKOSTNÁ TABUĽKA36-23,5/37-24/38-24,5/39-25,5/40-26/41-27 cm.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku LAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová.

Produkt Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Členková obuv od značky LAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky LAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je béžová.

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41 - parametre produktu

Veľkosť41
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbabéžová
Vonkajší materiálekologická koža
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzorso vzorom
Zateplenieáno
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálobuvnícky filc
Výška podpätku / platformy7,5 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy, Dámske deky
ZnačkaLAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit
Veľkosť41
Farbabéžová

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41 - história ceny a dostupnosti

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové vzorované členkové Chelsea čižmy La.Fi - 41 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?