Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38 - popis produktu

V ponuke máme originálne a elegantné členkové béžové semišové čižmy na blokovom podpätku, ktoré sa vyznačujú jedinečným dizajnom. Tento model je vyrobený z príjemného ekologického semišu, ktorý je nadýchaný a mäkký na dotyk. Čižmy sú z vnútra zateplené dekou, čo zaručuje pohodlie pre vaše nohy aj v chladnejších dňoch. Okrem toho majú tiež vystužený opätok, čo zaisťuje ich trvanlivosť a odolnosť. Tieto štýlové čižmy sú ideálne pre milovníčky vysokých opätkov a určite by sa mali nachádzať v každom šatníku. Pri výbere správnej veľkosti sa prosím riaďte tabuľkou veľkostí uvedenou nižšie.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farebnej verzii béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Produkt Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Členková obuv od značky Rouzit vo veľkosti 38, vo farebnej verzii béžová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, farebný variant je béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38 - parametre produktu

Veľkosť38
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbabéžová
Vonkajší materiálekologická semišová koža
Zapínaniezips
Špička topánkyšpicatá
Vzorjednofarebný
Zateplenieáno
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálobuvnícky filc
Výška podpätku / platformy10,5 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaRouzit
Veľkosť38
Farbabéžová
E-shopRouzit.sk

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38 - história ceny a dostupnosti

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38 - ďalšie zaujímavé produkty

Elegantné členkové béžové semišové dámske čižmy - 38 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?