Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 - popis produktu

Dámske kožené členkové čižmy v béžovej farbe s podpätkami. Na bočných stranách čižiem sú umiestnené moderné drážky na podrážke. Čižmy majú jemnú platformu a blokový podpätok. Vyrobené sú z prírodnej kože. Pohodlie pri používaní zabezpečuje mäkká stielka. Zvršok sa zatvára vzadu pomocou zipsu. Päta je vystužená pre väčšiu podporu. Pri výbere veľkosti prosím riaďte sa tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Alberto Violli, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky Alberto Violli, Rouzit vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Alberto Violli, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 - parametre produktu

Veľkosť41
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzorjednofarebný
Zateplenienie
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy10 cm
Vonkajší materiálprírodná koža
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbabéžová
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaAlberto Violli, Rouzit
Veľkosť41
Farbabéžová
E-shopRouzit.sk

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 - história ceny a dostupnosti

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové kožené dámske členkové čižmy na podpätkoch - 41 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?