Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule)

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule)

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) - popis produktu

Dosť možné, že je to najlepšia bezkofeinová káva akú ste kedy pili. Táto káva bola zbavená kofeínu vďaka revolučnej metóde swiss water (viac info sa dočítate nižšie). Káva je sladkej kvetinovej arómy a nesie v chuti pestrú paletu jemných ovocných tónov, orieškov a čokolády. Etiópia, konkrétne oblasť Yirgacheffe, je matkou kávy. Z divoko rastúcich kríkov v lese v regióne Kaffa sa rozšírila do celého sveta. Legenda hovorí, že pastier menom Khaldi uvidel svoje ovečky, ako jedia kávovníkové čerešne. Boli čulé, pobehovali a boli plné energie. Khaldi skúsil účinky kávových čerešní na sebe a tak 'objavil' účinky kávy. 100 % Arabika Odtieň praženia: Full City Veľkosť balenia: 15 ks, Nespresso® kapsule

Produkt Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) patrí do skupiny produktov Kávové kapsule v ponuke e-shopu Coffeein.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kávy bez kofeínu, nájdete ho v e-shope Coffeein.sk.

Produkt Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kapsuly pre nespresso, v ponuke predajcu Coffeein.sk.

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) - parametre produktu

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) - história ceny a dostupnosti

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) - ďalšie zaujímavé produkty

Bezkofeínová káva Etiopia (15 ks, Nespresso® kapsule) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?