Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 46,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Tuhé mydlo 100 g Kryštály do kúpeľa 100 g Krém na chodidlá 50 ml Sprchový gél 50 ml Šľapky v univerzálnej veľkosti Unavené a boľavé nohy potrebujú starostlivosť a pohodlie. Krásna darčeková sada sa skvele hodí pre tých, ktorých chodidlá dostávajú počas dňa poriadne zabrať. Tuhé mydlo Perníkového latté Šetrne čistí pokožku bez nepríjemného vysušovania, vytvára bohatú penu a zanecháva dlhotrvajúcu vôňu perníkového korenia, kávy a mlieka. Použitie: Premiešajte vo vlhkých dlaniach, napeňte a opláchnite. Kryštály do kúpeľa Vanilková poleva Voňavé kryštáliky dodajú kúpeľu nový rozmer, nádherne prevonia celý kúpeľ vanilkou, maslom a smotanou. Zanechajú pokožku hebkú a hladkú. Použitie: Nasypte do teplého vodného kúpeľa. Krém na chodidlá Vanilková poleva Vyživujúci krém na chodidlá hydratuje a poskytuje úľavu od nepríjemne suchej a stvrdnutej pokožky. Navyše zanecháva príjemnú vôňu vanilky, masla a smotany. Použitie: Naneste na suché a čisté chodidlá. Sprchový gél Perníkového latté Šetrne čistí pokožku, vytvára bohatú penu a zanecháva pokožku hebkú na dotyk. Navyše uvoľňuje dlhotrvajúcu vôňu perníkového korenia, kávy a mlieka. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a opláchnite. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tuhé mydlá, patrí pod značku Baylis & Harding v ponuke e-shopu Vivantis.sk a je navrhnutý unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaKrémy, Darčeky, Mydlá, Sprchové gely, Tuhé mydlá
ZnačkaBaylis & Harding
Určenieunisex
E-shopVivantis.sk

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Zimné kráľovstvo 5 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?