Baton BT-300 #59177

Baton BT-300 #59177

Baton BT-300 #59177

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baton BT-300 - popis produktu

Bedmintonová raketa Baton BT-300:Bedmintonová raketapre útočných hráčovPokiaľ máte radi bedminton, mohla by vám prísť vhod bedmintonová raketa Baton BT-300. Bedminton je rýchla hra, ktorá precvičuje telo, reakciu a tiež zmysel pre fair play hru. Baton BT-300 je vhodná ako pre začiatočníkov, tak pre náruživých hráčov.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!RAKETA1 ksGRIPG4 – 3,25BALANCE POINT310 mmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Raketa pre útočných hráčovBaton BT-300 poskytuje správne a kvalitné vybavenie. Bedminton je ideálnou hrou pre deti aj pre dospelých. Bedmintonovú raketu využijete v záhrade, na pláži aj v parku. Baton BT-300 je určená športovo zameraným hráčom. Raketa je vyvážená na hlavu, hodí sa na útočnú hru, kde razanciu úderom dáva predovšetkým hlava rakety.Kvalitné vyhotovenie rakety Baton BT-300Baton BT-300 si zakladá na precíznom spracovaní aj toho najjemnejšieho detailu. Raketa je vyrobená z veľmi kvalitného hliníka a karbónu, vyniká svojou odolnosťou a veľmi malou hmotnosťou, ktorá zaisťuje úplne komfortné používanie. Vďaka malej hmotnosti rakety je ruka minimálne namáhaná, a to aj po hodinách hrania.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kľúčové vlastnosti bedmintonovej rakety Baton BT-300Bedmintonová raketa Baton BT-300 je vhodná pre začiatočníkov i náruživých hráčovBedminton precvičuje telo, reakciu a tiež zmysel pre fair play hruBaton BT-300 využijete v záhrade, parku aj telocvičniOceníte kvalitné vyhotovenie a precízne spracovanieVďaka malej hmotnosti vydržíte hrať dlhé hodiny

Produkt Baton BT-300 #59177 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Raketové športy, patrí pod značku BATON, v ponuke predajcu Alza.sk.

Baton BT-300 - parametre produktu

Baton BT-300 - história ceny a dostupnosti

Baton BT-300 - ďalšie zaujímavé produkty

Baton BT-300 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?