Barančeková súprava POLKA 3 ks

Barančeková súprava POLKA 3 ks

Barančeková súprava POLKA 3 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Barančeková súprava POLKA 3 ks - popis produktu

 

Doprajte si hebké a hrejivé pomaznanie

 

 

Hebučká šedostrieborná baránková súprava sa rýchlo stane neodmysliteľnou a úžasnou súčasťou vašej domácnosti. Stačí sa do nej raz zababušiť a budete sa tešiť na každé ďalšie stretnutie.

Obojstranné hrejivé prevedenie poskytuje dva rôzne dotyky, ktoré ponúkajú odlišnú, avšak vždy mimoriadne príjemnú podobu mäkkosti, tepla a pohodlia. Maznavo hebké deky milujú všetky deti, vy sami sa do nich zabaľte vždy, keď vám niečo chýba – ponúknu vám upokojujúci odpočinok a vľúdne teplo, kedykoľvek budete potrebovať.

Baránkovú súpravu POLKA pre vás vytvorili naši dizajnéri v rámci jedinečnej kolekcie našich originálnych produktov decoDoma ORIGINAL COLLECTION.

 

 

 

 

 

Rýchle zahriatie zo všetkých strán

 

 

Polka patrí medzi našimi zákazníkmi najobľúbenejšie súpravy s rôznym prevedením strán. Jednu tvorí obľúbený hrejivý baránok SHERPA, ktorý je dokonalou imitáciou ovčieho rúna, a preto perfektne izoluje teplo a ihneď zahreje.

Druhú stranu tvorí na dotyk veľmi príjemný mikroplyš s hustým, krátkym vlasom. Táto strana je vybavená nadčasovým bodkovaným vzorom vytvoreným špeciálnou metódou laserového 3D rezania. Prikrývka je vybavená elegantným baránkovým lemom, ktorý zaručuje jej tvarovú stálosť.

Tretím dielom súpravy je baránková podložka, ktorá zaistí perfektné zahriatie aj odspodu.

Celková gramáž prikrývky 440 g/m² zaručuje vysokú kvalitu zaisťujúcu mimoriadnu hrejivosť, hebkosť a dlhú životnosť.

Celá súprava je vyrobená z mikrovlákna v rôznych úpravách. Jedná sa o antibakteriálny a antialergický materiál, ktorý odpudzuje roztoče, ľahko sa perie a udržuje.

 

 

Súprava 3 dielov

 

 

V balení baránkovej súpravy Polka dostanete:

 

  • Obojstrannú prikrývku s baránkovým lemom s rozmermi 140 x 200 cm. Prikrývka má z jednej strany hebký mikroplyš so vzorom, zo strany druhej baránka SHERPA. Prikrývku nemusíte povliekať.
  • Obliečka na vankúš s rozmermi 70 x 90 cm so zapínaním na zips. Obliečka má z jednej strany hebký mikroplyš, zo strany druhej baránka SHERPA.
  • Podložku s baránkom SHERPA s rozmermi 130 x 200 cm.

 

Súprava je vhodná na celoročné použitie doma aj na chalupe. Skvele sa hodí na prespanie návštev. Jednoducho ju vytiahnete zo skrine a je hotovo.

Odporúčame prať na 40 °C s použitím antistatickej aviváže Sleepwell, ktor

Barančeková súprava POLKA 3 ks - parametre produktu

KategóriaStany

Barančeková súprava POLKA 3 ks - história ceny a dostupnosti

Barančeková súprava POLKA 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Barančeková súprava POLKA 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?