Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá #4962507

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá #4962507

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá #4962507

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá - popis produktu

Táto vintage bistro sada dodá klasický dotyk akejkoľvek večeri. Oceľová balkónová súprava sa stane ústredným bodom vašej záhrady, balkóna alebo terasy. Tento bistro set je vyrobený z práškovej ocele, ktorá je odolná voči poveternostným vplyvom a je veľmi pevná. Fantastické ručne maľované dekorácie a zhrdzavený povrch urobia jedálenský set stredobodom každej záhrady alebo terasy či balkóna. Klasická sada záhradného nábytku sa veľmi ľahko čistí vlhkou handričkou. Stoličky je možné ľahko skladať, aby sa ušetrilo miesto, keď ich nepoužívate. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:sivá / bielasivá  Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oceľ s práškovým nástrekom Rozmery stola:šírka: 60 cmhĺbka: 60 cmvýška: 76 cm Rozmery stoličky:šírka: 39 cmhĺbka: 52 cmvýška: 93 cm Hmotnosť:18,5 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 1x stôl, 2x stolička

Produkt Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá #4962507 patrí do skupiny produktov Zahradné stany od značky Vida, farebná verzia je sivá, je vyrobený z materiálu Kov, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské sety, patrí pod značku Vida, vo farebnej verzii sivá, materiálové zloženie Kov, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Produkt Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá #4962507 patrí do skupiny produktov Jedálenské súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je sivá, materiál je Kov, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
TYP STOLAJedálenský
TYP STOLAZáhradný
ŠTÝLRustikálny
ŠTÝLOrientálny
MATERIÁL NÔHKov
MATERIÁL DOSKYKov
NOHY STOLA4 nohy
POČET MIEST NA SEDENIE2 osoby
TVARGuľatý
MATERIÁLKov
ŠÍRKA60 cm
ŠÍRKA39 cm
VÝŠKA93 cm
VÝŠKA76 cm
OBSAH SETU1x stôl
OBSAH SETU2x stolička
SKLADACIEÁno
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
ROZKLADACIANie
OTVOR PRE SLNEČNÍKNie
HMOTNOSŤ18,5 kg
HĹBKA52 cm
HĹBKA60 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
PRIEMER60 cm
OPIERKY RUKNie
BAREVNÁ VARIANTASivá
Hmotnosť18300.000g
KategóriaStany, Zahradné stany, Jedálenské sety, Jedálenské súpravy, Záhradné sety, Jedálenské sady, Záhradné jedálenské sety
ZnačkaVida
Farbasivá
MateriálKov
E-shopInpostele.sk

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá - história ceny a dostupnosti

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?