BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný - popis produktu

Závesné LED svietidlo L-lightLINE v matnom nikli s priamym a nepriamym svetlom - ovládateľné prostredníctvom vertikálneho stmievania alebo ZigBee Či už z vizuálneho alebo technického hľadiska - tento svetelný zdroj od spoločnosti BANKAMP ide absolútne s dobou. L-lightLINE je navrhnuté v dlhom obdĺžnikovom tvare. Skladá sa z troch hliníkových prvkov a vrchlíka z nehrdzavejúcej ocele s matným niklovým povrchom. Prvky sa dajú umiestniť vedľa seba alebo predĺžiť, takže celkovú dĺžku možno nastaviť od 110 do 203 cm, aby sa hodili napríklad na stôl. Pomocou dvoch napínacích závesov sa dá nastaviť aj zavesenie od 90 do 150 cm. LED diódy integrované do prvkov svietia smerom nahor a nadol a poskytujú komplexné priame a nepriame osvetlenie, ktoré možno ovládať priamo na svietidle. Vďaka funkcii vertikálneho stmievania stačí nakloniť svetelný prvok rukou a stmievať nahor alebo nadol. Vďaka integrovanému senzoru možno každý z troch svetelných prvkov zapínať a vypínať samostatne. Alternatívne možno L-lightLINE premeniť na inteligentné závesné svietidlo integráciou do systému založeného na ZigBee (vyžaduje si príslušnú bránu/mostík). V závislosti od konfigurácie to umožňuje ovládanie prostredníctvom aplikácie alebo hlasových príkazov a automatizáciu na základe scén alebo plánov - stmievanie do tepla: Keď sa zníži svetelný výkon, teplota farby sa zmení z 3 000 K na 2 200 K - Poznámka: Pred stmievačom nemusí byť pripojený žiadny stmievač - Priame a nepriame svetlo možno spínať samostatne

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke BANKAMP, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke BANKAMP, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný - parametre produktu

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný - história ceny a dostupnosti

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný - ďalšie zaujímavé produkty

BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee Up/Down nikel matný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?