Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 62,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks - popis produktu

Babymoov Turbo+, 1 ks, Sterilizátory fliaš a cumlíkov pre deti, Ako získať absolútnu istotu, že fľaštičky a cumlíky pre vaše dieťatko sú naozaj hygienicky čisté? Odpoveďou je sterilizátor fliaš a cumlíkov Babymoov Turbo+ . Funguje na princípe pôsobenia vysokej teploty, čo je spoľahlivý a rokmi preverený spôsob, na ktorý rodičia nedajú dopustiť. Vlastnosti: funkcia automatického vypnutia jednoduché ovládanie rýchly – sterilizuje do pár minút účinný – spotrebuje malé množstvo vody priestorný sterilizuje všetky typy dojčenských fliaš a príslušenstva Použitie: Vložte fľaše a cumlíky do sterilizátora. Do určeného miesta sterilizátora vlejte vodu a zapnite. Po ukončení cyklu sterilizácie sa samočinne vypne. Sterilizátor je nutné raz za čas odvápniť.

Babymoov Elektrický sterilizátor Turbo+ Prístroj 2v1: sterilizátor a sušička dojčenských fliaš vrátane príslušenstva. Extra účinný vďaka jedinečnému systému dutých ramien s parnými tryskami.

Produkt Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky Babymoov vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Notino.sk a je vhodný unisex.

Produkt Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks má EAN kód 3661276160620.

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks - parametre produktu

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks - história ceny a dostupnosti

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Babymoov Turbo+ sterilizátor s funkciou sušenia 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?