Automatický kávovar Philips EP 2235/40

Automatický kávovar Philips EP 2235/40

Automatický kávovar Philips EP 2235/40

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Automatický kávovar Philips EP 2235/40 - popis produktu

Automatický kávovar Philips EP 2235/40 je plne automatický a pripravíte s ním klasické espresso, cappuccino, latte macchiato alebo mliečne nápoje. Napeňovač mlieka LatteGo dokáže profesionálne namiešať mlieko a vzduch vysokou rýchlosťou, takže výsledkom je naozaj hebká a nadýchaná pena. Vytvorenú krémovú vrstvu lahodnej mliečnej peny pridá bez rozstreku a v tej správnej teplote. Systém LatteGo sa skladá len z dvoch dielikov bez trubičiek, preto ho stačí umyť iba pod tečúcou vodou, rovnako tak ako sparovaciu jednotku.Obsluha kávovaru je prostredníctvom intuitívneho dotykového displeja veľmi jednoduchá. Ľahko upravíte množstvo kávy a silu arómy pomocou voľby 'My Coffee Choice'. Sofistikovaný systém Aróma Extract udrží teplotu vody v rozmedzí 90 - 98 ° C a zároveň reguluje prietok vody. Tým dosiahnete naozaj lahodnú kávu. Kávovar má integrovaný odolný mlynček z keramiky, ktorý môžete nastaviť v 12 rôznych stupňoch hrubosti od najjemnejšieho prášku až po hrubo mletú kávu. Mlynček je extrémne odolný a nameliete s ním kávu až pre 20 000 šálok. Filter AquaClean zaistí prípravu až 5 000 šálok kávy bez nutnosti odstraňovať vodný kameň. Špeciálny uzáver Aróma Seal sa stará o to, aby si kávové zrná zachovali bohatú a intenzívnu arómu. Zároveň znižuje výrazne hluk počas mletia.Automatický kávovar Philips EP 2235/403 druhy kávových nápojov (espresso, cappuccino, latte macchiato)Možnosť prípravy 2 šálok súčasneNapeňovač mlieka LatteGo pre hebkú a nadýchanú penu (možno umývať v umývačke)Intuitívny dotykový displejExtrémne odolný keramický mlynček12 stupňov nastavenia hrubosti mletia3 stupne voľby intenzity kávy3 stupne voľby teploty vodyNastaviteľná veľkosť šálky do 150 mmFunkcia nahrievania šálokOdvápňovanie filtrom AquaCleanAróma Seal - tesnenie pre kávové zrná a ich arómaOdnímateľná sparovacia jednotka a nádržka na voduPoužitie pre mletú kávuJednoduchá a rýchla údržbaZásobník na vodu: objem 1,8 lAutomatické preplachovanieTlak 15 barPríkon 1500 WVyrobila spoločnosť Philips

Produkt Automatický kávovar Philips EP 2235/40 patrí do skupiny produktov Automatické espressá, patrí pod značku Philips.

Automatický kávovar Philips EP 2235/40 - parametre produktu

Automatický kávovar Philips EP 2235/40 - história ceny a dostupnosti

Automatický kávovar Philips EP 2235/40 - ďalšie zaujímavé produkty

Automatický kávovar Philips EP 2235/40 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?