ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE - popis produktu

Detský záhradný domček s ihriskom HIDE

Jedinečné detské záhradné ihrisko HIDE prináša do vašej záhrady všetko, čo si deti môžu priať - domček s balkónom, dve hojdačky a šmýkačku, a to všetko v jednom! Detské ihrisko HIDE nie je len miestom na hranie, je to aj miesto, kde sa rodí nezabudnuteľná radosť a spomienky.

Detský záhradný set HIDE pozostáva z vyvýšeného dreveného domčeka, ktorý je vybavený menšou terasou, dverami a okienkami s okenicami. Do domčeka sa dá dostať pevnými rebríkovými schodmi. Pre ešte väčšiu zábavu je domček vybavený šmýkľavkou dlhou 175 cm a dvomi hojdačkami. Priestor pod domček môžete využiť na pieskovisko. Drevo je impregnované a má certifikát FSC, spĺňa európsku normu EN-71 „Bezpečnosť hračiek“ pre vybavenie ihrísk pre domáce použitie.  Je navrhnuté tak, aby odolávalo rôznym poveternostným podmienkam.

Deti si môžu vytvoriť svoj vlastný svet na balkóne, kde môžu snívať, hrať sa a sledovať svet okolo seba. Domček je dizajnovaný tak, aby podporoval kreativitu a fantáziu. Dve hojdačky pre dvojitú zábavu, deti môžu súťažiť o to, kto dosiahne najvyššie. Hojdačky sú navrhnuté s dôrazom na bezpečnosť a pohodlie malých dobrodruhov. Nič nevzbudzuje takú radosť ako rýchly zostup po šmýkačke. Detské záhradné ihrisko HIDE je miestom, kde deti môžu rozvíjať svoje sociálne schopnosti a budovať priateľstvá. Spoločná hra na ihrisku posilňuje tímového ducha a komunikáciu medzi deťmi.

Materiál: severský smrek Rozmery:
  • domčeka na hranie (DxŠxV): 120 x 120 x 155 cm
  • celkové rozmery (ŠxVxD): 330 x 242 x 405 cm
  • dvere (ŠxV): 38 x 104 cm
  • šmýkačky (D): 175 cm
  • časť s hojdačkami (VxD): 200 x 205 cm
  • výška podlahy domčeka: 90 cm
Farebné prevedenie: prírodná / grafit Súčasťou záhradného domčeka HIDE s ihriskom je: 
  • domček s terasou
  • zábradlie
  • rebrík
  • šmýkačka
  • 2x hojdačka
  • pieskovisko pod domčekom
  • montážna sada 

Benefity detských ihrísk: 

  • Zábava pre všetkých: záhradné detské ihriská pozostávajú z rôznych elementov ako sú hojdačky, šmýkačky, horolezecké steny, rebríky, pieskoviská a laná. Stačí vybrať tú správnu zostavu pre vaše dieťa a môžete ich nechať objavovať čarovný svet fantázie a hier.
  • Vždy bezpečne: Všetky detské ihriská a zostavy spĺňajú európsku normu EN-71 „Bezpečnosť hračiek“ pre vybavenie ihrísk pre domáce použitie. Každý systém je pred uvoľnením z výroby skontrolovaný a otestovaný. Drevo je impregnované a má certifikát FSC - čo zaručuje že drevo je ekologické a bezpečné. 
  • Prvotriedny materiál: Všetky prvky ihrísk sú vyrobené z kvalitných materiálov ako masívny smrek, pevný plast či odolný kov, ktoré sú ošetrené proti všetkým vonkajším poveternostným vplyvom. 

 

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti!

 

 

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradný nábytok, patrí značke ArtWD, farebný variant je béžová, z materiálu drevo.

Produkt ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné domčeky, vyrába ho značka ArtWD, farebný variant je béžová, materiálové prevedenie je drevo.

Tento produkt nájdete v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky ArtWD, farebný variant je béžová, materiál je drevo.

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE - parametre produktu

MateriálDrevo
FarbaČervená
FarbaBiela
FarbaBéžová
DekorSmrek
TypZáhradné domčeky pre deti
TypŠmýkačky
TypDetské záhradné hojdačky
TypTabuľa
MiestnosťZáhrada
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Zahradné domčeky, Detské domčeky, Detské ihriská, Detské záhradné domčeky, Detský záhradný nábytok, Detské záhradné ihriská
ZnačkaArtWD
Farbabéžová
Materiáldrevo

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE - história ceny a dostupnosti

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE - ďalšie zaujímavé produkty

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom HIDE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?