ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK - popis produktu

Detský záhradný domček s ihriskom LUCK

Jedinečné detské záhradné ihrisko LUCK prináša do vašej záhrady všetko, čo si deti môžu priať. Komplexný herný priestor kombinuje všetky obľúbené prvky, ktoré deti milujú – od domčeka, cez rebríky, až po šmýkačku a preliezku z lana. Detské ihrisko LUCK nie je len záhradným doplnkom, je to miesto, kde sa rodia spomienky a kde deti rozvíjajú svoju kreativitu a fyzické schopnosti. 

Miesto na úkryt

Detské záhradné ihrisko LUCK prichádza s pohodlným domčekom, kde deti môžu vytvárať vlastné príbehy a skrývať sa pred svetom. Fantázia a kreativita sú tu neobmedzené!  Do domčeka sa dostanú integrovanými rebríkmi, môžu sa tak vyšplhať na vrchol a získať nový pohľad na svet okolo seba. Rozvíjajte ich fyzické schopnosti a dôveru v seba.

Pre odvážnych

Detské záhradné ihrisko LUCK obsahuje lezeckú sieť, ktorá poskytuje ďalšiu vrstvu aktívnej zábavy. Deti sa môžu hravo preliezať a rozvíjať svoje motorické schopnosti. Súčasťou je aj horolezecké lano a gymnastické kruhy, o zábavu je tak postarané! Ihrisko je vhodné pre detičky vo veku 5-12 rokov.

Veľa zábavy

Vďaka množstvu prvkov sa vaše dieťa nebude nudiť. Keď ho omrzia gymnastické kúsky, do hry sa pridáva šmýkačka. Nechajte vaše deti zažiť rýchlu jazdu, ktorá vyvolá úsmev na ich tvárach. Spoločná hra na LUCK ihrisku podporuje rozvoj sociálnych zručností, komunikácie a spolupráce medzi deťmi. S detským záhradným domčekom s ihriskom LUCK darujete deťom nielen miesto na hranie, ale aj priestor na rast, objavovanie a tvorbu nezabudnuteľných chvíľ. Obohaťte ich detstvo s LUCK a nechajte ich objaviť radosti hry v ich vlastnom záhradnom raji!

Materiál: severský smrek Rozmery:
  • veža (ŠxVxD): 122 x 306 x 127 cm
  • nohy veže (ŠxH): 69 x 69 cm
  • časť na cvičenie (ŠxV): 200 x 220 cm 
  • celkové rozmery (ŠxVxD): 270 x 306 x 437 cm
  • šmýkačky (D): 295 cm
Farebné prevedenie: prírodná / zelená Súčasťou záhradného domčeka LUCK s ihriskom je: 
  • krytá veža
  • zábradlie
  • rebrík
  • šmýkačka
  • gymnastické kruhy
  • horolezecké lano
  • lezecká sieť
  • pieskovisko

Benefity detských ihrísk: 

  • Zábava pre všetkých: záhradné detské ihriská pozostávajú z rôznych elementov ako sú hojdačky, šmýkačky, horolezecké steny, rebríky, pieskoviská a laná. Stačí vybrať tú správnu zostavu pre vaše dieťa a môžete ich nechať objavovať čarovný svet fantázie a hier.
  • Vždy bezpečne: Všetky detské ihriská a zostavy spĺňajú európsku normu EN-71 „Bezpečnosť hračiek“ pre vybavenie ihrísk pre domáce použitie. Každý systém je pred uvoľnením z výroby skontrolovaný a otestovaný. Drevo je impregnované a má certifikát FSC - čo zaručuje že drevo je ekologické a bezpečné. 
  • Prvotriedny materiál: Všetky prvky ihrísk sú vyrobené z kvalitných materiálov ako masívny smrek, pevný plast či odolný kov, ktoré sú ošetrené proti všetkým vonkajším poveternostným vplyvom. 

 

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti!

 

 

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradný nábytok, patrí značke ArtWD, farebný variant je béžová, z materiálu drevo, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Produkt ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné domčeky, vyrába ho značka ArtWD, farebný variant je béžová, materiálové prevedenie je drevo, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky ArtWD, farebný variant je béžová, materiál je drevo v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK - parametre produktu

MateriálDrevo
FarbaZelená
FarbaBéžová
DekorSmrek
TypZáhradné domčeky pre deti
TypŠmýkačky
TypDetské záhradné hojdačky
MiestnosťZáhrada
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Zahradné domčeky, Detské domčeky, Detské ihriská, Detské záhradné domčeky, Detský záhradný nábytok, Detské záhradné ihriská
ZnačkaArtWD
Farbabéžová
Materiáldrevo
E-shopMojnabytok.sk

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK - história ceny a dostupnosti

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK - ďalšie zaujímavé produkty

ArtWD Detský záhradný domček s ihriskom LUCK - ako nakúpiť najvýhodnejšie?