ArtBel Skrinka MARYLOU

ArtBel Skrinka MARYLOU

ArtBel Skrinka MARYLOU

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtBel Skrinka MARYLOU - popis produktu

Skrinka MARYLOU

Sektorový detský nábytok MARYLOU je tou správnou voľbu pre každú detskú izbu. Detský nábytok MARYLOU je charakteristický modernými kovovými úchytkami v striebornej farbe a jemným frézovaním. Detská skrinka MARYLOU je vyrobená v bielom farebnom prevedení čo vytvára nenapodobiteľnú atmosféru. Skrinka je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú veľmi odolné voči poškodeniu. Skrinka je priestranná a ponúka miesto na uloženie detských hračiek. Detský nábytok má koľajničky Häfele, ktoré zaisťujú tichý chod a spomaľované zatváranie. Skrinka na hračky má bezpečné uzatváranie a skrinka má medzery na prsty, proti zovretiu prstov. Vytvorte svojím deťom krásnu a útulnú detskú izbu s dokonalým detským sektorovým systémom nábytku MARYLOU.  

Materiál:  MDF lakovaná, drevotriesková doskaRozmery (ŠxHxV): 69,4 x 51,1 x 55,6  cmFarebné prevedenie: biela (snow bliss)

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti.

ArtBel Skrinka MARYLOU - parametre produktu

FarbaBiela
Výška55,6 cm
Šírka69,4 cm
TypSkrinky s úložným priestorom
KategóriaNábytok, Police

ArtBel Skrinka MARYLOU - história ceny a dostupnosti

ArtBel Skrinka MARYLOU - ďalšie zaujímavé produkty

ArtBel Skrinka MARYLOU - ako nakúpiť najvýhodnejšie?