ArtBel Polička MARYLOU

ArtBel Polička MARYLOU

ArtBel Polička MARYLOU

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtBel Polička MARYLOU - popis produktu

Polička MARYLOU

Sektorový detský nábytok MARYLOU je tou správnou voľbu pre každú detskú izbu. Detský nábytok MARYLOU je charakteristický modernými kovovými úchytkami v striebornej farbe a jemným frézovaním. Detská polička MARYLOU je vyrobená v bielom farebnom prevedení čo vytvára nenapodobiteľnú atmosféru. Polička je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú veľmi odolné voči poškodeniu. Nábytok je priestranný a ponúka miesto na uloženie detského oblečenia. Detský nábytok má koľajničky Häfele, ktoré zaisťujú tichý chod a spomaľované zatváranie. Polička je jednoduchá na zavesenie s tromi úchytkami v tvare guličiek. Vytvorte svojím deťom krásnu a útulnú detskú izbu s dokonalým detským sektorovým systémom nábytku MARYLOU.  

Materiál:  MDF lakovaná, drevotriesková doskaRozmery (ŠxVxH): 69 x 20,6 x 17,5  cmFarebné prevedenie: biela (snow bliss)

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti.

ArtBel Polička MARYLOU - parametre produktu

FarbaBiela
Výška20,6 cm
TvarRovné police
TypOtvorené police
Šírka od-do60 cm - 70 cm
KategóriaNábytok, Police

ArtBel Polička MARYLOU - história ceny a dostupnosti

ArtBel Polička MARYLOU - ďalšie zaujímavé produkty

ArtBel Polička MARYLOU - ako nakúpiť najvýhodnejšie?