ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140 - popis produktu

Sektorový detský nábytok MARYLOU je tou správnou voľbu pre každú detskú izbu. Detský nábytok MARYLOU je charakteristický modernými kovovými úchytkami v striebornej farbe a jemným frézovaním. Detská zásuvka do postieľky 70x140 MARYLOU je vyrobená v bielom farebnom prevedení čo vytvára nenapodobiteľnú atmosféru. Zásuvka do postieľky je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú veľmi odolné voči poškodeniu. Detská zásuvka do postieľky má koľajničky Häfele, ktoré zaisťujú tichý chod a spomaľované zatváranie. Detská zásuvka do postieľky je vhodným doplnkom do postieľky MARYLOU 70x140. Vytvorte svojím deťom krásnu a útulnú detskú izbu s dokonalým detským sektorovým systémom nábytku MARYLOU.  

Materiál:  MDF lakovaná / drevotriesková doskaRozmery: (ŠxHxV)  134,8 x 68,4 x 9,2  cmFarebné prevedenie: biela (snow bliss)

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti.

Produkt ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské postieľky, vyrába ho značka ArtBel, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140 - parametre produktu

Výška9,2 cm
Šírka134,8 cm
TypZásuvka
KategóriaNábytok, Zásuvky, Postieľky, Detské postieľky
ZnačkaArtBel
E-shopMojnabytok.sk

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140 - história ceny a dostupnosti

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtBel Zásuvka do postieľky Marylou 70x140 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?