ArtBel Polica SO SIXTY #1920986

ArtBel Polica SO SIXTY #1920986

ArtBel Polica SO SIXTY #1920986

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 81 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtBel Polica SO SIXTY - popis produktu

Funkčnosť, praktické prevedenie, elegantné vysoké nohy, moderný dizajn a originálny vzhľad, to všetko môžete očakávať od neodolateľnej kolekcie nábytku SO SIXTY. Kolekcia ponúka viacero skvelých segmentov, ktoré sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, ktoré sa ľahko udržujú a zároveň sa spolu jednoducho kombinujú. Nábytok je charakteristický aj svojim praktickým bez-úchytkovým systémom otvárania, unikátnymi šikmými bočnými čelami zásuviek a nadčasovým farebným prevedením. Tak už viac neváhajte a vytvorte dokonalú detskú izbu, vďaka neodolateľnej zostave nábytku SO SIXTY. Laky použité pri výrobe sú bezpečné pre deti, certifikované podľa normy EN71/3! Nábytok je dodávaný v demonte.

Materiál: laminovaná doska Rozmer (ŠxVxH): 90 x 45 x 21,5 cm Farebné prevedenie: biela / breza   Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! 

 

 

ArtBel Polica SO SIXTY - parametre produktu

farbabiela / breza
Materiállaminovaná doska
Šírka90 cm
Výška45 cm
Hĺbka21,5 cm
FarbaBiela
Výška45 cm
FarbaBéžová
TypOtvorené police
TvarObdĺžnikové police
DekorOstatné
Šírka od-do80 cm - 90 cm
Šírka od-do90 cm - 100 cm
KategóriaPolice

ArtBel Polica SO SIXTY - história ceny a dostupnosti

ArtBel Polica SO SIXTY - ďalšie zaujímavé produkty

ArtBel Polica SO SIXTY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?