Apolónov pád 1 – Utajené orákulum

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,25 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum - popis produktu

Elektronická kniha Apolónov pád 1 – Utajené orákulum:Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na hore Olymp sa váľa v smradľavom newyorskom kontajneri. Bez božských schopností sa v obyčajnom svete ťažko prežíva, zvlášť keď je veľa tých, ktorí by sa ho radi zbavili úplne. Ak chce z tejto kaše vyviaznuť so zdravou kožou a dostať sa späť medzi bohov, musí presvedčiť Dia a získať jeho stratenú priazeň. Existuje len jediné miesto, kde môže hľadať pomoc: základňa moderných polobohov známa ako Tábor polokrvných!

Produkt Apolónov pád 1 – Utajené orákulum je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektronické knihy, patrí značke Fragment, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Knihy pre deti, patrí značke Fragment, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Apolónov pád 1 – Utajené orákulum patrí do skupiny produktov E-knihy pre deti, je v ponuke značky Fragment v ponuke e-shopu Alza.sk.

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum - parametre produktu

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum - história ceny a dostupnosti

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum - ďalšie zaujímavé produkty

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum - ako nakúpiť najvýhodnejšie?