Ananás lyofilizovaný - Wolfberry #1941436

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry #1941436

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry #1941436

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry - popis produktu

Ananás lyofilizovaný - mrazom sušený ananás plný vitamínov a minerálov Ananás lyofilizovaný je mrazom sušený ananás, vďaka čomu si zachováva svoju jedinečnú chuť a vôňu. Lyofilizácia je hlboké mrazenie pri veľmi nízkom tlaku, vďaka čomu ostáva ovocie plné živín, vitamínov a minerálov. Lyofilizovaný ananás si zachováva svoju čerstvosť, preto si ho môžete vychutnať kedykoľvek počas celého roka. Navyše, na 100 g balenia obsahuje 6,4 g vlákniny, ktorá sa postará o správny chod vašej črevnej mikroflóry. Ananás nie je dosladzovaný, a tak ho môžete využiť na pečenie a varenie zdravých receptov či ako fitness verziu chutných maškŕt. Ananás lyofilizovaný a jeho výhody mrazom sušený ananás zachováva si svoj chuť a vôňu je plný živín, minerálov a vitamínov 100 g balenie obsahuje 6,4 g vlákniny je vhodný na varenie a pečenie zdravých receptov nie je dosladzovaný Zloženie Ananás 100%. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnotyv 100 g Energetická hodnota 1500 kJ / 358 kcal Bielkoviny 2,9 g Tuky 0,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 79,7 g z toho cukry 79,7 g Vláknina 6,4 g Soľ 0,03 g Bez alergénov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sušené ovocie od značky Wolfberry.

Produkt Ananás lyofilizovaný - Wolfberry #1941436 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Wolfberry.

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry - parametre produktu

Bez umelých sladidielnie
Bez GMOáno
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
Vegánskyáno
Vegetariánskyáno
Zmesčíry
Formapotraviny
Bez aspartamuáno
BIOnie
Balenie (g)6 x 20 g
KategóriaSušené ovocie, Lyofilizované ovocie
ZnačkaWolfberry

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry - história ceny a dostupnosti

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry - ďalšie zaujímavé produkty

Ananás lyofilizovaný - Wolfberry - ako nakúpiť najvýhodnejšie?