Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament)

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament)

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) - popis produktu

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby Značka Schmincke už viac než 130 rokov napĺňa najvyššie štandardy kvality. Ako jedna z najobľúbenejších svetových značiek pre umelcov ponúka široké spektrum maliarskych produktov. Pri výrobe výtvarných potrieb sú dodržiavané najprísnejšie štandardy a postupy zozbierané od skúsených akademických maliarov po celom svete. Farebný akrylový atrament Schmincke AKADEMIE je tekutá verzia akrylových farieb Schmincke AKADEMIE. Vysoko pigmentované akrylové atramenty si rýchlo získajú srdce každého umelca, pretože sa hodia ako na klasické maľovanie akylom, tak aj na písanie, bodky, či rôzne farebné prechody. Tento študentský rad kvalitných akrylov ponúka 36 brilantných, intenzívnych a vysoko svetlostálych farieb. Farby sú plne kompatibilné s akrylovými farbami Akademie a je možné miešať a kombinovať so všetkými akrylovými farbami a médiami Schmincke. Vďaka dobre vyváženej, širokej farebnej škále nebolo maľovanie akrylom nikdy jednoduchšie. Doprajte si kvalitné umelecké pomôcky a vytvorte si jedinečné umelecké diela s produktami značky Schmincke.Parametre produktu:Akrylové atramenty Schmincke AKADEMIE36 brilantných fariebPo zaschnutí vodeodolnéFarebne kompatibilné s akrylovými farbami Schmincke AKADEMIEOdporúčame nanášať štetcom, pipetou, perom, príp. airbrushomVhodné na papier, plátno, maliarske dosky, drevo a iné čisté povrchyBalenie 50 mlPraktická plastová fľaštička s pipetou Pozri si video ako použiť tento produkt

Tento produkt sa nachádza v kategórii Akrylové farby.

Produkt Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Olejové farby.

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) - parametre produktu

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) - história ceny a dostupnosti

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) - ďalšie zaujímavé produkty

Akrylový atrament Schmincke AKADEMIE 50 ml | rôzne farby (farebný akrylový atrament) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?