Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby)

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby)

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) - popis produktu

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby Značka Schmincke už viac než 130 rokov napĺňa najvyššie štandardy kvality. Ako jedna z najobľúbenejších svetových značiek pre umelcov ponúka široké spektrum maliarskych produktov. Pri výrobe výtvarných potrieb sú dodržiavané najprísnejšie štandardy a postupy zozbierané od skúsených akademických maliarov po celom svete. Akrylové farby Schmincke AKADEMIE si získajú srdce každého ambiciózneho začiatočníka, študenta aj profesionálneho umelca. Tento študentský rad kvalitných akrylových farieb ponúka 60 brilantných, intenzívnych a vysoko svetlostálych farieb. Vodeodolné schnutie, dlhá pracovná doba ako aj príjemná vôňa sú ďalšími benefitmi tohto radu. Farby je možné miešať a kombinovať so všetkými akrylovými farbami a médiami Schmincke. Základná žltá, základná purpurová a základná modrá azúrová sú vhodné na miešanie čistých sekundárnych farieb. Vďaka dobre vyváženej, širokej farebnej škále nebolo maľovanie akrylom nikdy jednoduchšie. Doprajte si kvalitné umelecké pomôcky a vytvorte si jedinečné umelecké diela s produktami značky Schmincke.Parametre produktu:Akrylové farby Schmincke AKADEMIE60 brilantných fariebIntenzívne pigmenty bez kadmiaPo zaschnutí vodeodolnéPríjemná vôňaVhodné na papier, plátno, maliarske dosky, drevo a iné čisté povrchy120 ml plastové tuby

Produkt Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Akrylové farby, nájdete ho u predajcu Maliarskeplatno.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Olejové farby, nájdete ho v e-shope Maliarskeplatno.sk.

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) - parametre produktu

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) - história ceny a dostupnosti

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) - ďalšie zaujímavé produkty

Akrylové farby Schmincke AKADEMIE 120 ml | rôzne farby (kvalitné akrylové farby) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?