Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby)

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby)

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) - popis produktu

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby Značka Schmincke už viac než 130 rokov napĺňa najvyššie štandardy kvality. Ako jedna z najobľúbenejších svetových značiek pre umelcov ponúka široké spektrum maliarskych produktov. Pri výrobe výtvarných potrieb sú dodržiavané najprísnejšie štandardy a postupy zozbierané od skúsených akademických maliarov po celom svete. Unikátne živicovo-olejové farby vychádzajú z bohatých skúseností profesora Cesareho Mussiniho, ktorý v tom čase pôsobil na Akadémii výtvarných umení vo Florencii. Nespočetné množstvo majstrovských diel dokazuje výhody tejto umeleckej farby: vysoká svietivosť, najväčšia možná svetlostálosť farieb a špeciálne vlastnosti lomu svetla, robia z MUSSINI olejových farieb poklad medzi umeleckými farbami. Jedinečná kombinácia ľanového, svetlicového a orechového oleja s rozpustenou prírodnou živicou dammar zabezpečí vynikajúce výsledky miešania s akoukoľvek inou olejovou farbou. Množstvo rozpustenej damarovej živice v každej farbe závisí od potreby oleja príslušného pigmentu, takže každá olejovka má individuálne vyváženú receptúru. Výsledkom je 108 farieb najvyššej brilantnosti - 60 jednopigmentových farieb, 44 transparentných farieb a jedinečné špeciálne farebné odtiene. S najkvalitnejším spracovaním vzácnych lazúrovacích pigmentov vytvára Schmincke komplexnú škálu transparentných farieb pre špeciálnu techniku lazúrovania. Proces sušenia vedie k zväčšeniu objemu, kyslík preniká do hlbokých vrstiev farieb a výsledkom je harmonickejšie vysychanie bez napätia. Doba schnutia sa líši v závislosti od druhu a množstva oleja a pigmentu použitých v konkrétnej farbe, ako aj od hrúbky vrstvy farby a teploty počas schnutia. Doprajte si kvalitné umelecké pomôcky a vytvorte si jedinečné umelecké diela s produktami značky Schmincke. Parametre produktu: Profesionálne živicovo-olejové farby Mussini Celosvetový unikát 108 farieb najvyššej brilantnosti Vynikajúce výsledky miešania Príjemná, jemná živicová vôňa Dobre vyvážený proces sušenia Vyrobené v Nemecku Objem 35 ml Galeria fotiek

Produkt Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Akrylové farby, nájdete ho u predajcu Maliarskeplatno.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Olejové farby, nájdete ho v e-shope Maliarskeplatno.sk.

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) - parametre produktu

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) - história ceny a dostupnosti

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) - ďalšie zaujímavé produkty

Olejové farby Schmincke MUSSINI 35 ml | rôzne farby (profesionáne olejové farby) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?