ABUS Smiley 3.0 purple star

ABUS Smiley 3.0 purple star

ABUS Smiley 3.0 purple star

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ABUS Smiley 3.0 purple star - popis produktu

Prilba na bicykel ABUS Smiley 3.0 purple star:Žiadna cyklo vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Máme pre vaše deti nachystanú kvalitnú prilbu ABUS. Táto mestská detská prilba na bicykel je ideálna pre dievčatá. Detská cyklo prilba ABUS zodpovedá certifikácii EN 1078:2012+A1:2012. Perfektnú pevnosť prilby na bicykel zaisťuje technológia double in mold, ktorá umožňuje nalisovať vnútorný skelet prilby priamo na polystyrénovú konštrukciu. Pri použití vysokého tlaku a teploty vznikne extrémne pevná a odolná prilba, ktorá sa pýši ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Pre väčšiu bezpečnosť je vybavená reflexnými prvkami, lebo predovšetkým na ceste je dôležité, aby boli deti dobre viditeľné. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 8 ventilačných otvorov. Detská cyklistická prilba ABUS má veľkosť M, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 50 do 55 cm. Zásadné vlastnosti prilby na bicykel ABUS Smiley 3.0 purple star Prilba na bicykel ABUS zaistí bezpečnú jazdu Je určená pre deti Mestská prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Je vybavená certifikáciou EN 1078:2012+A1:2012 Cyklo prilba je vybavená technológiou: in-mold Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne EPS S vnútorným vystužením pre dokonalé pohodlie Typ vnútornej vložky: basic vypchávky Na zapnutie cyklistickej prilby ABUS slúži upínacia spona Veľkosť: M Na odvetrávanie slúži 8 ventilačných otvorov V dnešnej dobe je už samozrejmosťou otočné koliesko na nastavenie veľkosti Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 50–55 cm K prilbe na bicykel patrí aj skvelá výbava Praktické doplnky cyklo prilby ABUS zlepšia zážitok z každého výletu. S úmyslom poskytnúť absolútny komfort je vybavená vnútornou výstelkou. Samozrejmosťou je otočné koliesko, s ktorým možno doladiť veľkosť presne podľa hlavy. Cyklo prilba ABUS si každého získa svojou kvalitou Výborná konštrukcia cyklo prilby zabezpečuje ochranu hlavy pri páde z bicykla. Preto bol na výrobu konštrukcie zvolený odolný materiál, akým je EPS. Na upínanie cyklistickej prilby ABUS slúži upínacia spona. Pri intenzívnom svetle sa bude hodiť pevný šilt, ktorý zaistí ochranu očí pred slnkom. Hmotnosť: 240 g

Produkt ABUS Smiley 3.0 purple star patrí do skupiny produktov Detské bicykle od značky ABUS, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

ABUS Smiley 3.0 purple star - parametre produktu

KategóriaPrilby, Bicykle, Detské bicykle
ZnačkaABUS
E-shopAlza.sk

ABUS Smiley 3.0 purple star - história ceny a dostupnosti

ABUS Smiley 3.0 purple star - ďalšie zaujímavé produkty

ABUS Smiley 3.0 purple star - ako nakúpiť najvýhodnejšie?