ABUS Smiley 3.0 pink butterfly

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 45,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly - popis produktu

Prilba na bicykel ABUS Smiley 3.0 pink butterfly:Pri žiadnych vychádzkach by nemala chýbať prilba na bicykel. Máme pre vaše deti nachystanú kvalitnú prilbu ABUS. Detská cyklo prilba ABUS zodpovedá certifikácii EN 1078:2012+A1:2012. Na vysokú pevnosť prilby na bicykel je využitá technológia double in mold, kedy je vnútorný skelet prilby vstrekovaný priamo na polystyrénovú konštrukciu. Pri použití vysokého tlaku a teploty vznikne extrémne pevná a odolná prilba, ktorá sa vyznačuje ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Má aj bezpečnostné reflexné prvky, aby deti za šera nesplynuli s okolím a bolo ich vidieť. Na redukciu potenia hlavy má prilba 8 ventilačných otvorov. Detská cyklistická prilba ABUS zodpovedá veľkosti M, ktorá bude vyhovovať jazdcom s veľkosťou hlavy od 50 do 55 cm. Hlavné prednosti prilby na bicykel ABUS Smiley 3.0 pink butterfly Prilba na bicykel ABUS je zárukou bezpečnej jazdy Je určená pre deti Mestská prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Pýši sa certifikáciou EN 1078:2012+A1:2012 Cyklo prilba disponuje technológiou: in-mold Na zhotovenie konštrukcie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne EPS Pre úplné pohodlie má vnútorné vystuženie Typ vnútornej vložky: basic vypchávky Na prichytenie cyklistickej prilby ABUS slúži upínacia spona Veľkosť: M Odvetrávanie má na starosti 8 ventilačných otvorov K dispozícii je otočné koliesko na nastavenie veľkosti Cyklo prilba je určená na obvod hlavy 50–55 cm Prilba na bicykel disponuje solídnou výbavou Prínosné doplnky cyklo prilby ABUS prispejú k spríjemneniu každého výletu. S úmyslom poskytnúť absolútny komfort je vybavená vnútornou výstelkou. Štandardom je otočné koliesko, ktoré umožňuje individuálne nastavenie konkrétnemu cyklistovi. Cyklo prilba ABUS uchváti každého svojimi kvalitami Precízne skonštruovaná cyklo prilba ochráni hlavu pri potenciálnom náraze. Preto bol na výrobu konštrukcie zvolený veľmi odolný materiál, konkrétne EPS. Na upínanie cyklistickej prilby ABUS slúži upínacia spona. Pri intenzívnom svetle je užitočný pevný šilt, ktorý ochráni zrak pred slnkom Hmotnosť: 240 g

Produkt ABUS Smiley 3.0 pink butterfly patrí do skupiny produktov Detské bicykle od značky ABUS, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly - parametre produktu

KategóriaPrilby, Bicykle, Detské bicykle
ZnačkaABUS
E-shopAlza.sk

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly - história ceny a dostupnosti

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly - ďalšie zaujímavé produkty

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly - ako nakúpiť najvýhodnejšie?