Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm - popis produktu

Vaňová polička je nielen krásna, ale aj praktická. Bola navrhnutá tak, aby plne zaručovala pohodlie a funkčnosť pri kúpaní. Má to kovový držiak na tablet/knihu, špeciálne miesto pre pohár vína, vyberateľnú vložku na uterák, misku na mydlo, miesto pre telefón, a priehlbinu, kam môžeme dať sviečku, vôňu atď. Perfektný ako tip na darček pre milovanú osobu, najmä pre toho, kto miluje dlhšie kúpele. Polica je výsuvná a jej dĺžku je možné ľubovoľne upravovať, bude fungovať prakticky v každej vani bez ohľadu na jej veľkosť alebo tvar. Materiál, bambusové drevo, je plne odolný proti vlhkosti, rýchlo schne, ľahko sa čistí. Nemusíte sa báť šmúh alebo viditeľných striekancov. Špecifikácie: Materiál: bambus Rozmery: 75-112 / 23 / 4,5 cm (dĺžka/šírka/výška) Hmotnosť police: 1,9 kg

Užite si skvelý dlhý kúpeľ, v pohodlí svojej vane s knihou, alebo s tabletom bez obavy mokrých rúk, alebo namočenia. Polica je nielen krásne a pracne vyrobená, ale aj praktická. Ideálna ako darček pre milovanú osobu, najmä pre tých, ktorí milujú dlhšie kúpele.

Produkt Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňový nábytok, patrí pod značku domtextilu.sk, DR, farebný variant je hnedá, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Produkt Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm má priradený EAN kód 5902802915054.

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm - parametre produktu

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm - história ceny a dostupnosti

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Vaňová polička nastaviteľná 75 - 112 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?