01702 DR Bambusový podnos na vaňu

01702 DR Bambusový podnos na vaňu

01702 DR Bambusový podnos na vaňu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

01702 DR Bambusový podnos na vaňu - popis produktu

Pohodlná a štýlová polica do vane je ideálnym riešením na relaxáciu vo vani. S vaňovou poličkou si môžete vytvoriť domáce kúpele. Doprajte si masáž tváre alebo telový peeling, započúvajte sa do obľúbenej knihy alebo filmu, vychutnajte si pohár vína a dobre sa zabavte. Polička bola navrhnutá tak, aby plne zaručila pohodlie a funkčnosť pri kúpaní. Má kovový držiak na tablet alebo knihu s 3-stupňovou nastaviteľnou a odnímateľnou konštrukciou. Okrem toho je tu špeciálne miesto na pohár na víno, mydielko a sviečku. Môžete ho použiť aj ako organizér na kozmetiku a kúpeľové doplnky. Polička je výsuvná, takže si môžete byť istí, že sa zmestí do akejkoľvek šírky vane. Má rozstup 70 cm - 103 cm. Je vyrobená z bambusového dreva, odolná voči vlhkosti, ľahko sa čistí a dokonale zapadne do každého štýlu kúpeľne. Je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí ocenia dobrý dizajn a funkčné riešenia.Vysokokvalitné spracovanieVyrobená z bambusuOdolná voči vlhkostiElegantný dizajnIdeálna do kúpeľneNastaviteľná šírkaŠpeciálny priestor na tablet, knihu, pohár, mydlo, sviečku a inéVýklenok na pohár alebo sviečku s priemerom 9 cmRozmery: 70 -103 x 22 x 4 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Užite si skvelý dlhý kúpeľ, v pohodlí svojej vane s knihou, alebo s tabletom bez obavy mokrých rúk, alebo namočenia. Polica je nielen krásne a pracne vyrobená, ale aj praktická. Ideálna ako darček pre milovanú osobu, najmä pre tých, ktorí milujú dlhšie kúpele.

Produkt 01702 DR Bambusový podnos na vaňu patrí do skupiny produktov Kúpeľňový nábytok, patrí pod značku DR, nájdete ho v e-shope Balabim.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 01702 DR Bambusový podnos na vaňu označuje EAN kód 5907451332948.

01702 DR Bambusový podnos na vaňu - parametre produktu

01702 DR Bambusový podnos na vaňu - história ceny a dostupnosti

01702 DR Bambusový podnos na vaňu - ďalšie zaujímavé produkty

01702 DR Bambusový podnos na vaňu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?