Najnižšia cena za posledných 60 dní: 18,50 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Ako asi chutí Najlepšia káva roka? My sme to vyskúšali a môžeme povedať, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podľa nás jedna z úplne najlepších plantážných káv vôbec. Jej intenzívna aróma a vynikajúca rovnováha tela a kyslosti z nej robí nášho veľkého favorita. Objavte aj vy chuť sladkého karamelu s dotykom limetky.
Ako asi chutí Najlepšia káva roka? My sme to vyskúšali a môžeme povedať, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podľa nás jedna z úplne najlepších plantážných káv vôbec. Jej intenzívna aróma a vynikajúca rovnováha tela a kyslosti z nej robí nášho veľkého
Ako asi chutí Najlepšia káva roka? My sme to vyskúšali a môžeme povedať, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podľa nás jedna z úplne najlepších plantážných káv vôbec. Jej intenzívna aróma a vynikajúca rovnováha tela a kyslosti z nej robí nášho veľkého
Ako asi chutí Najlepšia káva roka? My sme to vyskúšali a môžeme povedať, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podľa nás jedna z úplne najlepších plantážných káv vôbec. Jej intenzívna aróma a vynikajúca rovnováha tela a kyslosti z nej robí nášho veľkého
Ako asi chutí Najlepšia káva roka? My sme to vyskúšali a môžeme povedať, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podľa nás jedna z úplne najlepších plantážných káv vôbec. Jej intenzívna aróma a vynikajúca rovnováha tela a kyslosti z nej robí nášho veľkého
Ako asi chutí Najlepšia káva roka? My sme to vyskúšali a môžeme povedať, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podľa nás jedna z úplne najlepších plantážných káv vôbec. Jej intenzívna aróma a vynikajúca rovnováha tela a kyslosti z nej robí nášho veľkého
Rodný list tejto káve podpísal Augusto Robles, majiteľ rodinnej farmy v kopcoch San Cristobal Verapaz. Má byť načo hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachádza cestu k vyznávačom najvyššej kvality po celom svete. Špeciálne Guatemala Black Honey Coban sa to darí vďaka
Rodný list tejto káve podpísal Augusto Robles, majiteľ rodinnej farmy v kopcoch San Cristobal Verapaz. Má byť načo hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachádza cestu k vyznávačom najvyššej kvality po celom svete. Špeciálne Guatemala Black Honey Coban sa to darí vďaka
Rodný list tejto káve podpísal Augusto Robles, majiteľ rodinnej farmy v kopcoch San Cristobal Verapaz. Má byť načo hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachádza cestu k vyznávačom najvyššej kvality po celom svete. Špeciálne Guatemala Black Honey Coban sa to darí vďaka
Rodný list tejto káve podpísal Augusto Robles, majiteľ rodinnej farmy v kopcoch San Cristobal Verapaz. Má byť načo hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachádza cestu k vyznávačom najvyššej kvality po celom svete. Špeciálne Guatemala Black Honey Coban sa to darí vďaka
Rodný list tejto káve podpísal Augusto Robles, majiteľ rodinnej farmy v kopcoch San Cristobal Verapaz. Má byť načo hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachádza cestu k vyznávačom najvyššej kvality po celom svete. Špeciálne Guatemala Black Honey Coban sa to darí vďaka
Populárnu odrodu Bourbon charakterizujú malé a pravidelné zrná, nízka acidita a plné telo. Guatemalská plantážová káva by vo vašom portfóliu obľúbených dobrôt nemala chýbať. Mimoriadne intenzívna, ovocno aromatická a stredne pražená - zachutí ako malé ristretto aj
Ručne triedená, v BIO kvalite. Zrná z tradičného kávového regiónu patria do zlatého fondu svetových káv. Vyznačujú sa čistou, jemnou a elegantnou chuťou s podmanivo ovocnou stopou. Ostatne, juhozápadná časť Hondurasu sa pestovaniu kávovníkov venuje dlhé desaťročia. A vďaka
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Naozaj ste ešte neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rýchlo napraviť! Sopečná pôda stredoamerickej krajiny dáva tamojšej arabike plnú, ušľachtilú chuť. V prípade sorty San Raffael z regiónu Tarrazu je dojem umocnený zamatovo sladkými tónmi karamelu. Zverte svoje chuťové
Symbolom vytrvalosti, odhodlania a tiež starostlivosť by mohla byť táto Nikaragujská lahôdka. Vypestovali ju ženy z družstva Las Diosas obhospodarujúceho plantáže na severe krajiny. Ich vysokohorská arabika oplýva tónmi mliečnej čokolády a ovocia, ktoré dopĺňa ľahučká stopa
Na Papuu Novú Guineu sa cestuje za nádhernou prírodou, atraktívnou kuchýňou aj tradičnými obyvateľmi. A tiež za kávou, ktorá vyniká chuťou tropického ovocia, čokolády a orechov. Nie inak je tomu v prípade tejto sorty v BIO kvalite. Stopercentná arabika vás poteší intenzívnou
Pre milovníkov vysokohorskej kávy, pre priaznivcov organicky pestovaných plodín, pre vyznávačov nápojov atraktívnych chutí a nezvyčajnej arómy – pre vás aj vašich priateľov pražíme špičkové zrno z kongského regiónu Kivu. Prinesie vám zážitok ako med sladký, ako grapefruit
Čo by ste mali vedieť o Guatemale? Že v nej nájdete jazerá, sopky, džungľu, mayské chrámy aj pláže. A že jej farmári pestujú jednu zo skvelých stredoamerických káv. Odborníci o nej hovoria ako o gurmánskej a rozplývajú sa nad jej vyváženou chuťou a jemnou kyslosťou
O robuste sa hovorí, že je drsnejšia a menej vrstevnatá. Až ochutnáte tú z Tanzánie regiónu Kagera, zmeníte názor. Je pravdou, že obsahuje viac kofeínu ako arabika, však v lahodnosti a jemnosti si s ňou nijako nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba BIO vyniká
V Ekvádore sa môžete kochať koloniálnou architektúrou, divokou džungľou alebo dlhými plážami. Káva tejto rovníkovej krajiny je podobne interesantná. Nájdete v nej sviežosť ovocia aj sladkosť karamelu, pripravíte z nej dokonalé espresso aj fantastické cold brew. Mokré
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
Káva z Yirgacheffe máva citrusový chuťový profil a okrúhle telo. Zrno jedného z najprestížnejších kávových regiónov milujú znalci na celom svete. Etiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nesklame hľadačov dokonalosti ani priaznivcov stabilnej kvality. Okrem ľahkých citrusových tónov
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu