Najnižšia cena za posledných 60 dní: 1,95 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Zloženie: Ovsené vločky, ovsená múka, zemiakové vločky, strúhanka, ľanová múka, slnečnica, ražné vločky, múka z celozrnnej ryže, zeleninová zmes (mrkva, paštrnák, pór, petržlenová vňať), morská soľ, 2,2% hríbová zmes, koreniny.
Výživové údaje:
Upozornenie: Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: K faširkovej zmesi pridáme 300ml vody, necháme 30 minút odstáť vytvarujeme guľky a vyprážame. Vynikajúca alternatíva fašírky pre vegetariánov.
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste.
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Maďarsko
Slnečník je veľmi praktický a moderný doplnok záhrady. Je vždy po ruke, keď potrebujete vytvoriť tieň.
Záhrada v lete je zvyčajne po rušnej jari miestom pokoja a oddychu. Relaxovať môžete pri množstve aktivít. Je ideálne záhradu rozdeliť na zónu pracovnú a zónu oddychovú.
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Pšeničný bulgur je vyrábaný namáčaním a sušením pšenice. Pri tomto procese dochádza k premene škrobov na cukor a tým sa stáva zrno ľahko stráviteľným a vystupuje jeho nezameniteľná, ľahko oriešková-obilná chuť. | | U bulguru sa cení jeho jednoduchá príprava, oriešková
Špaldové cestoviny - špenátové lasagne. | | Zloženie: 96% pšeničná špaldová múka biela, voda, 4% špenátový prášok. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1325 kJ / 312 kcal | Tuky 0,83 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,18g | Sacharidy 66,41 g z toho cukry 2,11
Táto strukovina v sebe ukrýva veľké množstvo pre človeka potrebných bielkovín. Bielkoviny z bôbu ponúkajú zníženie závislosti na živočíšnych produktoch. Vrátane výroby zdravších, no stále chutných klobás. Je zdrojom vitamínov skupiny B a vitamínu C. Obsahuje
Káva mamacoffe Espresso zmes Dejavu, 250 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Espresso zmes mamacoffe Dejavu250 gEspresso zmes mamacoffe Dejavu je špeciálne zostavená na prípravu espressa. Využiť ju môžete taktiež na výrobu kávy v moka kanvičke, či džezve. Obsahuje
Kuskus s pórom je bezvaječná cestovina z pšenice. | | Zloženie: 99% pšenica, 9% pór,sušená zelenina (cibuľa, paradajkové vločky). | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1483,51 kJ / 354 kcal | Tuky 2,27 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,39 g | Sacharidy 70,91 g z toho
Allnature směs ořechů 250 g Zmes orechov je ideálnym príjmom väčšiny dobrých látok naprieč všetkými orechmi. Môžete si bez starostí maškrtiť pri televízii a hlavne zdravo. Ľahko tak zistíte aké máte chuťové bunky, či bez vizuálneho prezretia spoznáte druh orecha a ľahko
Allnature Alchemilka vňať 250 g Čajová zmes s kontryhelom, ktorý obsahuje vitamín C a pomáha ženám dosiahnuť komfort pred a počas menštruácie. Blahodárne pôsobí aj na kĺby a svaly a celkovo osviežuje organizmus
Topnatur Zmes na pečenie Low carb 250 g | | Instantná zmes, ktorá je low carb s obashem xylitolu. Zo zmesi upečieme bublaninu, ovocné koláče, muffiny a veľa iných dobrôt. | | So zmesou dokáže pracovať aj začiatočník, príprava je veľmi jednoduchá. | | | Dôležitou zložkou zmesi je
Allnature Makadamové orechy 250 g Makadamové orechy sa vyznačujú (jednoduchým) obsahom mononenasýtených tukov, ktorý je najvyšší zo všetkých orechov. Sú zdrojom mangánu, selénu a vitamínov B1 a E. Obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny
Kukuričná krupica sa získava mletím kukuričných zŕn, ich vnútornej časti. | | Zloženie: 100% zomleté zrno kukurice. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1489 kJ / 352 kcal | Tuky 3,7 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g | Sacharidy 69 g z toho cukry 0 g | Vláknina
Táto zmes na palacinky je jedným z BIO radu výrobkov od spoločnosti Amylon. Ocenia ho predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Zmes na prípravu celozrnných palaciniek v biokvalite od tradičného českého výrobcu
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie:
Jemne pikantná japonská zmes korenia vhodná na dochutenie polievok, rezancov, opekaného mäsa, rýb, kreviet a iných morských plodov. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Pomarančová kôra, sušené morské riasy, paprika, sezamové
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Chilli , rasca, paprika, údená paprika,
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Bezlepková ryžová múka celozrnná je hodnotná alternatíva pšeničnej múky. Pri príprave pokrmov zvyšuje svoj objem. Bezlepkovým zmesiam dodáva spojivosť. Má vynikajúce sýtiace vlastnosti a nezaťažuje trávenie. | | Zloženie: 100% zomleté zrno ryže. | | Výživové
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí