Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm - popis produktu

Hracia deka Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm:Hracia deka Sun baby je ideálnym miestom na hranie a rozvoj motorických schopností dieťaťa. Podložka je vyrobená z materiálu o sile 0,3 cm a vytvára tepelnú izoláciu a je vodoodolná. Vhodná je preto pre deti už od narodenia, ktoré tu môžete pokladať na bruško aj prebaľovať. Protišmyková úprava sa zase bude hodiť deťom, čo sa učia pretáčať alebo sa plazia, a zároveň zmierni drobné pády. Väčšie deti ju zase ocenia ako koberec v detskej izbičke, pretože je obojstranná. Veľkou výhodou hracej deky Sun baby je ľahká údržba aj možnosť rýchleho zloženia, pokiaľ bude potrebné upratať pod podložkou.Kľúčové vlastnosti obojstrannej hracej podložky Sun baby herný svet 180 × 120 cmHracia deka Sun baby je ideálnym miestom na hranie a rozvoj motorických schopností dieťaťaPodložka je vyrobená z materiálu o sile 0,3 cmVytvára tepelnú izoláciu a je vodoodolnáVhodná je už od narodeniaDeti tu môžete pokladať na bruško aj prebaľovaťProtišmyková úprava sa bude hodiť pri pretáčaní aj plazeníZmierni drobné pádyVäčšie deti ju ocenia ako koberec v detskej izbičkeĽahko sa udržuje aj rýchlo skladáHracia deka Sun baby je obojstrannáRozmery podložky: 180 × 120 × 0,3 cm

Obojstranná penová podložka.

Perfektné ako koberec v detskej izbe.

Vaše dieťa bude môcť bezpečne hrať na podlahe.

Podložka je obojstranná, abeceda je zobrazená na jednej strane podložky a zoo na druhej strane.

Rozmery: 120 cm x 180 cm

Obojstranná penová podložka na hranie. Perfektne sa hodí ako koberec do detskej izby, izoluje od chladu, neabsorbuje vodu a veľmi jednoducho sa čistí.

Produkt Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské deky, patrí pod značku DR, KIK, Sun Baby v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm má priradený EAN kód 5903039700444.

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm - parametre produktu

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm - história ceny a dostupnosti

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sun baby Hracia podložka obojstranná herný svet 180 × 120 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?