5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček - popis produktu

Hracia deka Sun baby Hracia deka bazén s balónikmi ružová:Hracia deka Sun baby poskytne vášmu dieťaťu jedinečný kútik s množstvom zábavných a zmyslovo stimulujúcich prvkov. Podložka je vhodná už od narodenia, pretože na vztýčenej hrazdičke nad dekou je zavesených niekoľko hrkálok, šuštiaca knižka a ďalšie hračky, ktoré neuniknú detskej pozornosti. V neskorších mesiacoch oceníte ohraničenie po stranách, vďaka ktorému si budete môcť na krátku chvíľu odbehnúť bez toho, aby ste sa museli báť, že si bábätko ublíži. Súčasne slúži aj ako bariéra proti vypadávaniu 18 farebných loptičiek, ktoré sú taktiež súčasťou balenia. Hracia deka Sun baby zabaví dieťa na dlhé hodiny a vy si tak budete môcť užiť chvíľu odpočinku.Kľúčové vlastnosti hracej deky s bazénom Sun baby s balónikmi, ružováHracia deka poskytne vášmu dieťaťu kútik s množstvom zábavných a zmyslovo stimulujúcich prvkovSun Baby je vhodná už od narodeniaNa vztýčenej hrazdičke nad dekou je zavesených niekoľko hrkálok, šuštiaca knižka a ďalšie hračkyS ohrádkou po stranáchSúčasťou balenia je aj 18 farebných loptičiekHracia deka Sun baby zabaví dieťa na dlhé hodinyFarebné vyhotovenie: ružovéObsah súpravy: Podložka/ohrádka 18 loptičiekKnižka so šuštiacimi stránkami 2 plyšové hračky s rúrkami 2 hrkálkyRozmery podložky: 76 cm × 76 cmVýška od zeme k rukoväti: 50 cm

Multifunkčná podložka pre deti sa postará o správny vývoj dieťaťa od prvých okamihov života. Vyrobené s dôrazom na každý detail, s osobitným dôrazom na potreby tých najmenších, ktorí poznávajú svet a svojich rodičov.

Produkt 5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček patrí do skupiny produktov Detské deky, patrí pod značku DR, Sun Baby v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské loptičky, patrí pod značku DR, Sun Baby, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt 5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček popisuje EAN kód 5903039722637.

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček - parametre produktu

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček - história ceny a dostupnosti

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček - ďalšie zaujímavé produkty

5873 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami ružový Vrabček - ako nakúpiť najvýhodnejšie?